Rossbach har vært Odds førstekeeper de siste sesongene. I sesongoppkjøringen fikk keeperen beskjed om at han ikke lenger ville være førstevalget i kommende sesong, ettersom han kun hadde kontrakt ut 2018-sesongen - og ikke ville forlenge.
Søndag ettermiddag skriver imidlertid Odd på sine hjemmesider at Rossbach har forlenget kontrakten med ett år, og er dermed knyttet til klubben ut 2019-sesongen.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
– Jeg har gjort en helomvending, og har skrevet ny kontrakt med Odd, sier keeperen i en video på klubbens nettsider.

– Lurest med ny

Dersom han ikke hadde skrevet ny kontrakt, har han fått klar beskjed om å finne seg plass på benken. Eneste mulighet for spill for klubben så ut til å være for andrelaget til Odd. Det fant Rossbach ut at ikke var helt veien å gå.
– Verken klubb eller jeg var tjent med situasjonen slik det ble. Jeg har vært åpen om utlandsønsket, og det er vel sjelden en andredivisjonsspiller har blitt solgt for noe særlig sum, så totalvurderingen ble at det var lurest med ny kontrakt, sier keeperen til klubben.
Odd spiller generalprøve før seriestart mot Sandefjord søndag ettermiddag. Allerede der ser det ut til at kontraktsigneringen lønnet seg for 22-åringen, ettersom han gikk rett inn i startelleveren.
10. mars går starten for årets Eliteserie. Odd tar imot Haugesund dagen etter, 11. mars.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11