Populære sporter
All sport
Vis alt

Roser dommeren etter offside-scoring

Oppdatert 30/06/2018 klokken 20:53 GMT+2

Til tross for at Vålerenga fikk en scoring som skulle vært annulert, roser Kjetil Knutsen dommeren etter kampen.

Kjetil Knutsen

Foto: Scanpix

Vålerenga - Bodø/Glimt 2-2
Før kampen mellom Vålerenga - Bodø/Glimt trengte Vålerenga seier for å henge med i medaljestriden. Men det var gjestene som startet målfesten i strålende sol på Intility Arena.
Etter 21 minutter spilt slo Philip Zinckernagel ballen inn foran mål og Amor Layouni headet den inn bak Vålerengas keeper Adam Larsen Kwarasey. Kort tid etter fikk Bodø/Glimt igjen sjansen, men headingen fra Kristian Fardal Opseth gikk utenfor målet.
Det tok ikke mange minuttene før hjemmelaget utlignet. Magnus Lekven skøyt og satte ballen sikkert i det nærmeste hjørnet. Dermed stod det 1-1 på Intility Arena.
Før pause hadde Bård Finne en stor sjanse på døball, men ble stoppet av Bodø/Glimts keeper Ricardo Friedrich.

Offside-diskusjoner

I starten på andre omgang satte Glimts Opseth ballen i mål etter en pasning fra målscorer Layouni, men ble avblåst for offside. Eurosports kommentatorer var usikre på om det var riktig avgjørelse.
– Den er jeg faktisk veldig usikker på om var offside, sa kommentator Kenneth Fredheim etter avblåsningen.
Etter 55 minutter spilt tok hjemmelaget ledelsen ved Felix Horn Myhre. Carvalho spilte gjennom til Bård Finne, som igjen sentret ballen til Myhre og satte ballen i mål.
– Her er det rett og slett en offside på Bård Finne i det han mottar ballen. Nok en gang så får vi en offside-diskusjon, sa Bengt Eriksen.
Bodø/Glimt slo tilbake da det nærmet seg slutten. Martin Bjørnbak satte inn kampens siste mål og det endte 2-2 på Intility Arena.

– Dommeren i dag var bra

– Jeg er veldig i tvil på den 2-1 scoringen som ble annulert når jeg ser hvor innlegget ble slått fra, men nå er dommeren i bedre posisjon enn meg så det har jeg respekt for, sa Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen etter kampen.
Da han fikk se situasjonen hvor Vålerenga satte inn 2-1 målet var han klar på at det skulle vært avblåst.
– Dette er offside. Men jeg ønsker ikke at vi skal stå å diskutere dommeravgjørelser. Dommeren i dag er bra, de skal ta avgjørelsen der og da, og det er veldig små marginer vi snakker om her. Jeg er fornøyd med den prestasjonen vi gjør, sa Knutsen.
picture

Høydepunktene fra Vålerenga - Bodø/Glimt

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame