Populære sporter
All sport
Vis alt

OBOS-ligaspiller kan bli redningen til Bodø/Glimt

Martine Markussen

Publisert 03/03/2018 klokken 20:05 GMT+1

Åsane-spiller Geir André Herrem skal være ønsket av Eliteserie-klubben.

herrem

Foto: Eurosport

Tidligere lørdag skrev Eurosport at en av Bodø/Glimts forsterkninger før comebacket i Eliteserien, Endre Kupen, har pådratt seg en skade etter vridning i kneet - muligens en korsbåndsskade.
– Vi har gått fra to til en spiss. Vi er veldig fornøyde med de spissene vi har, og begge har sett bra ut. En uke før seriestart er det ikke dette man ønsker seg. Det sier seg selv at vi må ut og følge med på markedet, hvis det er slik vi frykter med Kupen, sa Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til Eurosport etter skaden til Kupen ble kjent.
Nå ser det ut til at løsningen på spissproblemet kan være rett rundt hjørnet. Knutsens kjenning fra hans tid i Åsane, spissen Geir André Herrem, skal være ønsket i nord - og kan dermed få oppfylt drømmen sin om spill i Eliteserien. Det skriver BA.
Verken Herrem eller sportssjef i Åsane, Trond Bjørndal, vil kommentere interessen til avisen. Tidligere har spissen uttalt flere ganger at han ønsker seg til Norges øverste divisjon, og han har hatt flere klubber etter seg. I vinter trente han med Brann.
Bodø/Glimt spiller sin første kamp tilbake i Eliteserien 11. mars. Da gjester Lillestrøm Aspmyra.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame