Molde-Rosenborg 1-0
Rosenborg så på ingen måte ut som at de var på gulljakt da de gjestet Molde søndag kveld. I stedet var det Ole Gunnar Solskjærs menn som tidvis herjet med trønderne.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Vegard Forren viste rå muskelkraft da han kriget inn matchvinnercsoringen på et frispark like før pause på en regntung kunstgressmatte i Molde.
– Det var kjekt fra første til siste sekund, smiler Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til Eurosport.
Erling Braut Haaland hadde gigantiske muligheter som kunne gjort at resultatet ble styggere for Rosenborg, men verken han eller Eirik Hestad klarte å sette de store sjansene som ble produsert.
Det skiller nå ni poeng mellom lagene med seks kamper igjen å spille.
– De var overlegne over 90 minutter. De burde ha vunnet mer. De burde ha vært mer effektive og vinner så til de grader fortjent. Jeg har ikke sett et Rosenborg-lag gå av så slukøret på lang, lang tid i Eliteserien, tror jeg, oppsummerte Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud.
(Sett denne? Saken fortsetter under!)

Molde tok ledelsen: – Svært fortjent

Rundt 40 minutter var spilt da Molde fikk frispark i svært god innleggsposisjon. På det tidspunktet var det nærmest utrolig at de ikke hadde klart å score.
MFKs hjemvendte sønn, Magnus Wolff Eikrem, serverte frisparket på lekkert vis. To av de største karene i feltet, Tore Reginiussen og Vegard Forren, barket sammen i en duell, hvor Molde-stopperen var sterkest. Forren headet ballen under André Hansen.
– Det er svært fortjent av Molde, konkluderteSkullerud.
Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim oppsummerte de første 45 minuttene og 1-0 til Molde på følgende måte:
– En herlig 1. omgang på Aker Stadion totalt dominert av Molde som har herjet med Rini Coolens Rosenborg. Det kunne ha vært en større ledelse, sa Eurosports kommentator da lagene ruslet inn i garderoben halvveis.
(Sett denne? Saken fortsetter under):

RBK-trener: – Fryktelig dårlig

Trond Henriksen la ikke skjul på den svake omgangen i et intervju med Eurosport like før 2. omgang startet.
– Det er fryktelig dårlig, konkluderte RBK-assistenten.
– Hva har dere bedt om i pausen?
– For det første må vi jo vi vinne noen dueller også. Samtidig må vi klare å holde på ballen i mer enn to trekk. Vi gjør noen justeringer i formasjonen, sånn at vi skal være litt tettere og ha flere oppspillspunkt på topp, mente Henriksen.
Pausepraten så imidlertid ikke ut til å utgjøre en enorm forskjell.
Molde fortsatte å produsere enorme sjanser på løpende bånd. En god Hansen i RBK-buret stoppet Hestad og Haaland ved flere tilfeller og sørget for at det kun endte 1-0.
Mandag møter Brann Tromsø. Oppgjøret vises på Eurosport Player og MAX med avspark 19.00.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10