Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde ønsker å ha ny keeper på plass innen få dager

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 27/06/2018 klokken 12:52 GMT+2

Ole Gunnar Solskjær vil hente inn en keeper før kampen mot Brann søndag.

Ole Gunnar Solskjær

Foto: Scanpix

Det er Romsdals Budstikke som bringer nyheten onsdag.
Tre av fire Molde-keepere er nemlig skadet og ikke tilgjengelige til oppgjøret. Mot Stabæk lørdag voktet Mathias Eriksen Ranmark (22) og holdt buret rent i 3-0-seieren.
Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var strålende fornøyd med sisteskansen i den kampen.
– Heldigvis var Mathias på plass de gangene vi trengte det. Det var kjekt å se at han fikk en god debut fra start, sa Solskjær til Eurosport etter kampen.
22-åringen er fremdeles den eneste friske MFK-keeperen før oppgjøret mot Brann søndag.
Nå bekrefter Ole Gunnar Solskjær overfor RBnett at laget sonderer markedet for å finne en løsning på keepersituasjonen. Og det skal skal skje raskt.
– Vi undersøker markedet for å se om vi finner en spiller som kan gå rett inn i troppen mot Brann. Det finnes keepere uten kontrakt rundt omkring, både i Norge og i utlandet. Jeg tar for gitt at vi får dispensasjon til å hente en ny spiller utenfor vinduet, sier Solskjær til lokalavisen.
Eriksen Ranmark fikk sjansen etter at førstekeeper Andreas Linde pådro seg en strekk i treningskampen mot Malmö forrige uke, mens 18 år gamle Erik Dyrseth Iversen også er skadet. Som om ikke det var nok pådro MFKs andre juniorkeeper seg en hjernerystelse forrige uke. Dermed er Eriksen Ranmark lagets eneste tilgjengelige keeper.
Derfor mener Solskjær at klubben bør få dispensasjon til å hente inn en spiller til tross for at overgangsvinduet åpner 19. juli.
Brann har ennå ikke tapt en seriekamp og kommer fra en 1-0-seier på bortebane mot Odd.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame