– Jeg kjenner jeg blir irritert over måten de fremstår på. Du kan få noen dårlige opplevelser, men det de viser er så totalt mangel på tilstedeværelse, sier Christian Gauseth i studiosendingen Fotballmandag.
– Jeg blir sjokkert, legger han til.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Gauseth mener han ikke så den nødvendige gnisten hos noen av Molde-spillerne i 0-4-tapet før Ruben Gabrielsen ble satt inn ti minutter før slutt.
– Man kan enten være verbal eller vise med handlinger at "jeg går foran". I stedet for ser jeg oppgitte ansikter som skyver ballen videre til en lagkamerat og ser ut til å være opptatt av å sikre seg en firer på spillerbørsen. Ingen viser stolthet. Gabrielsen kommer inn med ti minutter igjen og viser at det betyr noe for han, men det er det eneste, sier han.
Stabæk-spiller Vadim Demidov var en del av panelet som diskuterte fotballrunden.
– Det er disse kampene man skal ønske å spille mer enn noen andre. Det så ikke slik ut på Molde-spillerne søndag. Man må i hvert fall slåss litt og gjøre noe ut av seg, sier Demidov, og legger til:
– Jeg har også gått på noen pinlige tap, men jeg har i hvert fall forlatt banen med oppskrapte bein og gitt det jeg kan.
Gauseth mener Molde mangler ledertyper.
– Slik jeg ser det så finnes det ingen tydelig leder i dette laget. I hvert fall ikke sammenlignet med Daniel Berg Hestad, som har skjemt dem bort i mange år. Magne Hoseth var også en leder, men på en litt annen måte, sier Christian Gauseth.
Rosenborg vant altså kampen 4-0 etter to scoringer fra Nicklas Bendtner, én fra Alexander Søderlund og én fra Anders Konradsen.
Etter kampen var Molde-spiller Gabrielsen sjokkert over eget lag.
– Det som overrasker meg er at vi var skremmende dårlige. Vi presterer på et dårlig nivå, og Rosenborg viser at de er voksne og vinner alle dueller. De har et mye bedre lag enn oss i dag, og vi må la det være en lærepenge for oss, sa han etter kampen.
Se sammendrag fra Rosenborg - Molde her!

Rosenborg slo nådeløst tilbake mot serielederene

Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18