Det er Avisa Nordland som bringer nyheten torsdag.
Lode gikk av banen etter 34 minutter i forrige serierunde mot Start. Undersøkelser har vist at midtstopperen har pådratt seg en lei strekk på baksiden av høyre lår, og til an.no forteller Bodø/Glimt-lege Morten Sørgård at spilleren minst blir ute i seks uker.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
I GÅR PÅ 09:55
Lode har vært fast i laget siden fjerde serierunde og gjort en god figur ved siden av Martin Bjørnbak i Glimts midtforsvar.
– Dette var en kjip og tung beskjed å få. Jeg synes selvsagt litt synd på meg selv, men jeg fikk meg en vekker med en gang jeg fikk øye på Endre Kupen. Han er ute i ett år. Da kan ikke jeg gå rundt å synes synd på meg selv for å få seks uker eller mer på sidelinjen. Vi må sette ting i perspektiv, forteller Lode til avisen.
Sørgård har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser torsdag.
Vegard Leikvoll Moberg vil dessuten også miste et par-tre uker med en skade i venstre legg. Brede Moe og Fredrik André er Bjørkan på skadelisten fra før av. Dessuten er det kjent at Endre Kupen med stor sannsynlighet mister resten av sesongen med en korsbåndsskade.
Søndag møter nordlendingene Ranheim på hjemmebane. Glimt står kun med én seier på sine siste ti siste kamper, og ligger med sine ni poeng på tredje sisteplass etter elleve spilte serierunder.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54