Fotball
Eliteserien

Glimt-nøkkelspiller mister flere uker

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Marius Lode

Foto: Scanpix

AvJacob Sundblom Nygaard
24/05/2018 på 08:39 | Oppdatert 24/05/2018 på 10:20
@jnygaard

Marius Lode går glipp av flere kamper på grunn av en strekkskade. Bodø/Glimt må også klare seg uten Vegard Leikvoll Moberg i noen uker.

Det er Avisa Nordland som bringer nyheten torsdag.

  • SE BODØ/GLIMT - RANHEIM PÅ EUROSPORT PLAYER SØNDAG KL. 18!
Eliteserien

Disse er usikre til Glimt-kampen: – Det er spørsmålstegn bak de fire

FOR 23 MINUTT SIDAN

Lode gikk av banen etter 34 minutter i forrige serierunde mot Start. Undersøkelser har vist at midtstopperen har pådratt seg en lei strekk på baksiden av høyre lår, og til an.no forteller Bodø/Glimt-lege Morten Sørgård at spilleren minst blir ute i seks uker.

Lode har vært fast i laget siden fjerde serierunde og gjort en god figur ved siden av Martin Bjørnbak i Glimts midtforsvar.

– Dette var en kjip og tung beskjed å få. Jeg synes selvsagt litt synd på meg selv, men jeg fikk meg en vekker med en gang jeg fikk øye på Endre Kupen. Han er ute i ett år. Da kan ikke jeg gå rundt å synes synd på meg selv for å få seks uker eller mer på sidelinjen. Vi må sette ting i perspektiv, forteller Lode til avisen.

Sørgård har ikke besvart Eurosport.nos henvendelser torsdag.

Vegard Leikvoll Moberg vil dessuten også miste et par-tre uker med en skade i venstre legg. Brede Moe og Fredrik André er Bjørkan på skadelisten fra før av. Dessuten er det kjent at Endre Kupen med stor sannsynlighet mister resten av sesongen med en korsbåndsskade.

Søndag møter nordlendingene Ranheim på hjemmebane. Glimt står kun med én seier på sine siste ti siste kamper, og ligger med sine ni poeng på tredje sisteplass etter elleve spilte serierunder.

Eliteserien

Dommer innrømmer feilaktig Ruud-utvisning – Odd vurderer å anke

I GÅR PÅ 10:19
Eliteserien

Rødt kort ga marerittstart for Odd – Glimt fosser videre

I GÅR PÅ 17:50
Relatert
FotballEliteserienBodø/GlimtRanheim
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen