Lillestrøm-fansen har markert seg de siste dagene. Klubben befinner seg i en sportslig krise før møtet med Tromsø og har fire poeng opp til trygg grunn.
Onsdag hengte LSK-fansen opp banner på treningsfeltet med følgende budskap: «Blø for: Logoen, Drakta, LSK, Romerike, Byen, Stoltheten».
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56

Smárason: – Det beste er å ha støtte hele kampen

Søndag varsler Kanarifansen på sin Facebook-side at de vil gjennomføre en stilleaksjon i de første 19 minuttene og 17 sekundene. Les hele innlegget nederst i saken. LSK-spiss Arnór Smárason håper markeringen vil slå positivt ut på spillerne.
– Det beste er å ha støtte hele kampen. Men hvis de vil gjøre en liten markering skal de få lov til å gjøre det. Jeg håper at det kommer til å påvirke oss på postivt vis, men det er klart at vi håper på all støtte som mulig, sier LSK-spilleren i Fotballrunden.
Selv om han gjerne skulle hatt støtten hele kampen liker den islandske angriperen at det er engasjement rundt klubben og at supporterne henger opp banner.
– For meg er det motiverende. Det er klart at supportere, sponsorer og alle skal bry seg. Hvis de ikke bryr seg er det ikke gøy å spille fotball. Jeg føler støtten. Folk bryr seg. Jeg håper virkelig at folk fortsetter å støtte oss. Vi vet situasjonen. Jeg kjenner spillerne på laget og vet at alle vil jobbe 100 prosent i denne situasjonen.
Se hele diskusjonen. Saken fortsetter under videoen:

Gauseth slakter stilleaksjonen: – Tåpelig

Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth slakter aksjonen til Kanarifuglene.
– Jeg synes det er ganske utrolig fra de som skal støtte laget. Det er en tid og sted for alt. Nå står laget med begge beina dypt nede i gjørmen. Da er det ikke tid for å markere og begynne å gjøre seg viktig. Det er tid for å stå sammen og støtte laget sitt. Hvis dette skjer blir jeg sjokkert over Lillestrøm-fansen. Nå er tiden for å steppe opp. Hvis de ikke synes ting er godt nok får de nå svelge en kamel da og stille opp for laget i ditt hjerte istedenfor å begynne med slike tåpelige ting.
– Hvis det skjer, blir jeg skuffet, poengterer han.
Men Mjøndalen-spilleren får ikke støtte av kollega Bengt Eriksen.
– Jeg tviler ikke på at LSK-fansen er supportere for klubben sin. Kanskje det rett og slett er en markering av at nå er det alvor. Og det har vi tenkt til å vise dere ved å være stille. Etter 19 minutter og 17 sekunder kommer det til å buldre på tribunen.
Les hele innlegget her:
Sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05