Starts nøkkelspiller Kevin Kabran mister store deler av høstsesongen. Det melder Fædrelandsvennen tirsdag.
I kampen mot Lillestrøm søndag pådro midtbanespilleren seg en skade etter en kollisjon med keeper Marko Maric i en duell.
UEFA Europa Conference League
Hissig Mourinho kranglet etter ny Glimt-bragd: – Ekstrem vinnerskalle
04/11/2021 PÅ 23:08
Nå er det klar at Kabran har pådratt seg en skade i det ytre leddbåndet og er neppe å se på banen igjen før november.
– Prognosen sier seks til åtte uker, men det viktigste er at korsbåndet ikke røk, sier Start-trener Kjetil Rekdal til Eurosport.no.

– En skikkelig smell

– Det er fryktelig synd, men slik er det. Dette er en del av fotballen, men det er ugunstig så klart. Dette er en skikkelig smell. Men det betyr at en annen som må inn å levere, fortsetter han.
Det betyr at bortekampene mot Bodø/Glimt og Vålerenga i september ryker. I oktober møter Start Sarpsborg 08 (H), Tromsø (B) og Molde (H). Alle viktige kamper i kampen for å overleve i Eliteserien. Laget ligger på kvalifiseringsplass med 20 poeng. Start-treneren ser flere alternativer i fraværet av Kabran, som er toppscorer i klubben.
– Tobias Christensen, Mathias Bringaker, Ibrahoim Mensah, Nicklas Sandberg og Kasper Skaanes. Vi har alternativer sånn sett, men det er synd på Kabran.
  • Lad opp til runden med Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Vi mister en potensiell målscorer

– Hva mister dere med Kabrans kvaliteter?
– Vi mister en potensiell målscorer. En spiller med fysikk og fart, som er en av våre beste spillere. Men det betyr at en som ikke har fått sjansen tidligere må steppe opp og gjøre jobben. Det har vi troen på at vi skal få til.
Etter at Kjetil Rekdal tok over Start har sørlendingene gått fra et poengsnitt på 0,58 per kamp til 1,3 per kamp. Tre seiere, fire uavgjorte og tre tap er det blitt samtidig som laget har stengt igjen bakover. Nå øyner Start-treneren nye tre poeng borte mot Glimt til helgen selv uten Kabran i laget.
– Vi har meldt oss på skikkelig nå. Ett poeng er ikke godt nok, vi reiser til Bodø for å vinne, sier Rekdal.
UEFA Europa Conference League
Glimt rystet Mourinho og Roma igjen – utlignet på dramatisk vis
04/11/2021 PÅ 21:54
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10