Brann - Sandefjord 1-1
– En kjempenedtur. Dette er dekket bord for Rosenborg, sa Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
11 TIMER SIDEN
Brann skuslet bort to poeng hjemme mot Sandefjord søndag. Hemmelaget skapte mye, men tok aldri vare på sjansene sine. Istedenfor var det bortelaget som fikk uttelling og Håvard Storbæk headet ballen i mål bak vikar Markus Olsen Pettersen ti minutter før slutt.
– Dette er ufortjent, men fotball handler om å score mål. Dette kan være det som gjør at de får en mental knekk, men også at de får en liten boost til å hente det opp, sa Gauseth.
– Dette kan koste Brann-gullet. Det er dette RBK ikke gjør. De taper ikke hjemme for Sandefjord. De gjør ikke dette i pressede situasjoner. De har ladet opp i en uke til kampen og var gode mot Haugesund. Så glipper det i en dødball. Dette stinker det ikke gull av, fortsatte Gauseth etter 0-1-scoringen.
Se sammendraget fra kampen. Saken fortsetter under:

Brann snublet mot Sandefjord

– Vi får et pissemål imot

Og Brann våknet og sendte alle mann i angrep. Seks minutter senere pirket innbytter Steffen Lie Skålevik ballen over målstreken. Nå ligger Brann ett poeng bak Rosenborg, men trønderne har en kamp mindre spilt. Etter kampen var Skålevik frustrert.
– Vi får et pissemål imot. Det var frustrerende å se på fra sidelinjen. Jeg har alltid lyst til å spille, men når det lugger litt gar du ekstra lyst til å bidra. Sandefjord er gode og de spiller mye uavgjort, sier Skålevik til Eurosport.
Selv om han scoret klarte han ikke helt å glede seg over det.
– Det er for svakt på hjemmebane. Det er kjipt at det ikke blir seier på hjemmebane.

Puslete Brann-lag

Bortsett fra at Gilli Rólantsson tente til etter en takling og at Fitim Azemi testet skuddfoten i det 21. minutt var det fint lite som underholdte publikum før pause. Da dommer Tom Harald Hagen sendte lagene i garderoben stod det målløst.
Branns midtbanestjerne Fredrik Haugen mener laget ble for puslete.
– Dette var ikke en veldig bra omgang. Vi fører kampen, men må skape mer sjanser og skape det lille trøkket.
Det var et litt mer aggressivt Brann-lag som entret banen etter pause. Og det ble et enormt kjør mot gjestenes mål. Sandefjord var knapt innpå Branns halvdel. Kristoffer Barmen var farlig frempå med underkant av 70 minutters spill, men Eirik Holmen Johansen leverte en fantastisk redning.
Slik startet lagene:
Brann: Pettersen, Teniste, Wormgoor, Acosta, Grøgaard, Haugen, Jenssen, Barmen, Koomson, Bamba, Rólantsson.
Sandefjord: Johansen, Reppesgård, Vales, Høibråten, Ringstad, Pálsson, Vallés, Fellah, Rufo, Storbæk, Azemi.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38