Scanpix

– Den verste måten å tape på

– Den verste måten å tape på

26/05/2018 19:28Oppdatert 26/05/2018 20:51

Både Frode Kippe og Arne Erlandsen var svært skuffet etter overtidstapet mot Vålerenga.

  • Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge

OSLO (Eurosport.no): – Det er en sur kamp å tape, sier en skuffet LSK-trener Arne Erlandsen.

Det ble noen vanvittige overtidsminutter på Intility Arena. Da uret viste 93.47 fikk LSK-spiller Ifeanyi Mathew en enorm mulighet til å avgjøre kampen. Midtbanespilleren valgte å avslutte selv istedenfor å sentre ballen til Moses Ebiye som stod mutters alene inne foran målet. Ballen gikk utenfor og Vålerenga scoret ved Bård Finne i det påfølgende angrepet.

Saken fortsetter under videoen:

Video - Se de elleville overtidsminuttene fra derbyet

04:07

– Den verste måten å tape på

LSK-trener Arne Erlandsen var ikke fornøyd med at de ikke kunne juble for tre poeng etter kampen.

– Slik er fotballen. Det er derby, du taper kampen. Det kommer flere derbyer og kamper. Vi kan ikke grave oss ned bare for at vi taper en kamp. Det er mot Vålerenga og det er en sur kamp å tape. Kanskje den verste måten å tape på. I hvert fall når du da har muligheten til å avgjøre det selv. På 30 sekunder, istedenfor at du står å jubler selv i garderoben, sitter du og er nedbrutt. Det er sjarmen med fotball på både godt og vondt. I dag var det vi som fikk smake den vonde siden av det, sier LSK-treneren.

Erlandsen synes det var en jevn kamp, men var skuffet over eget lag.

– Det er skuffende ikke å score tidligere. Så skal vi score på den siste. Det er dårlig, veldig dårlig. Det avgjør kampen til Vålerengas fordel istedenfor at vi vinner kampen. Du får ikke større sjanse enn den vi fikk på slutten. Scorer du ikke da, svir det. Dette har med dyktighet også. Vi skal vinne denne kampen. Istedenfor taper vi den, sier Erlandsen.

Saken fortsetter under videoen:

Video - Her må dommeren stoppe lokalderbyet etter pyro-stunt

00:58

Kippe: – Brutalt

Også LSK-kaptein Frode Kippe var skuffet etter tapet.

– Det er brutalt. Det er en kamp vi er med lenge i. Så får vi det på slutten. Det er dritsurt. Det er det verste tapet du kan bli påført. Det sitter i, sier Kippe til Eurosport.

Selv hadde han flere gode sjanser til å sette ballen i mål. Størst var den han fikk rett etter pause. Da blåste han ballen over mål etter en corner.

– Jeg har et par gode sjanser. De skal sitte. I alle fall en av de. Det er irriterende. Vi har noen sjanser, men det har Vålerenga også forsåvidt. Det kunne fort vært greit med uavgjort.

– Vi får en gigantmulighet på slutten der Vålerenga står ganske høyt med laget, og gir oss mye rom å kontre i. Vi vil gjerne vinne og du har et Vålerenga som gjerne vil vinne kampen, og da åpner det seg litt på slutten. Det er selvøfølgelig svakt av oss ikke å rydde unna. Det er noen lange baller og dueller som vi skal vinne, lenge før vi kommer til det skuddet der. Det er irriterende, sier Kippe.

Video - – Det er helt sinnsykt

01:47