DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
Det var Kjetil Rekdal, som mens han fremdeles var Eurosports fotballekspert, mente 19-åringen hadde mange likhetstrekk med Beliga-proffen Berge. i forrige uke.
– Børkeeiet er litt som Sander Berge. Han har størrelsen og fysikken i tillegg til alt det andre, sa Rekdal forrige uke.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
7 TIMER SIDEN

– Morsomt

Det er en sammenligning som midtbanespilleren lever godt med.
– Jeg fikk med meg det der. Det var morsomt å lese. Selvsagt er det gøy å bli sammenlignet med en så god spiller, sier Børkeeiet til Eurosport.no.
Han forstår den ferske Start-trenerens argumentasjon.
– Vi er begge spillere som har fysikk og en ro med ballen. Sånn sett kan jeg forstå sammenligningen, men jeg har mye å jobbe med før jeg er på nivået til Berge, sier unggutten.
Se intervjuet med Tobias Børkeeiet her!

– Et forbilde

Børkeeiet har gått fra å ha en perifer rolle i Stabæk-laget til å bli en viktig brikke i Toni Ordinas' mannskap denne sesongen. Den siste uken har han vært på samling med G19-landslaget, som skal spille EM senere i sommer.
Han har flere idoler som han har sett opp til i en årrekke.
– Jeg har sett opp til spillere som Xabi Alonso og Sergio Busquets. Men i Norge er Berge et forbilde for meg, sier 1999-modellen.
En kjenning i ankelen gjorde at han ikke spilte G19-landslagets treningskamp mot Strømsgodset tirsdag. Likevel er han trygg på å kunne spille seriekampen mot Bodø/Glimt søndag.
Se alle reaksjonene etter Rekdals første Start-trener her!
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
I GÅR PÅ 07:11
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Rosenborgs henvendelse: – Det er jo veldig hyggelig
15/09/2021 PÅ 12:34