Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter Carvalho-samtaler

Eirik Fure

Oppdatert 01/07/2018 klokken 21:28 GMT+2

Felipe Carvalhos agent Terje Liverød bekrefter at han er i dialog med Vålerenga rundt spillerens fremtid. Samtidig forklarer han hva som er avgjørende for hans elev.

Terje Liverød

Foto: Eurosport

Felipe Carvalho har på kort tid spilt seg til en fast plass i midtforsvaret til Vålerenga, men i desember går kontrakten hans ut.
Spillerens agent Terje Liverød sier at fremtiden til midtstopperen ikke er avklart.
– For å spå en fremtid må du ha en glasskule. Carvalho har gjort veldig gode fremskritt i år. Han har gjort større fremskritt enn det jeg egentlig hadde trodd han skulle gjøre. Når han gjør det, er det vel interessant for flere klubber enn det jeg kanskje trodde det skulle være for noen måneder siden, sier Liverød til Eurosport.no.
– Samtidig er det viktig for Carvalho å få kontinuitet og fokusere på det han skal. Det er å bli enda bedre. Det er fokuset vårt nå, sier han.
(Saken fortsetter under):

Roser VIF for Carvalhos utvikling

Vålerenga har overfor Eurosport.no bekreftet at de ønsker å ta med seg spilleren videre.
Liverød mener spilleren har utviklet seg godt, og ønsker ikke å utelukke at han fortsetter i Oslo-klubben.
– Vi snakker med Vålerenga, og det kommer henvendelser fra andre klubber. Det forsøker jeg å skjerme spilleren fra. Det som er viktig for han er å fortsette å spille som han har gjort, sier han.
– Vålerenga jobber veldig godt med han. De har jobbet veldig bra med han fysisk og har et bra trenerapparat. Alle omstendighetene har vært meget bra. Bedre enn det jeg forventet, erkjenner han.
(Saken fortsetter under):
picture

Carvalhos perlemål holdt kun til ett poeng

Ble fulgt av Arsenal

Carvalho var ikke selv klar over hvem som fulgte han fra tribunen.
– Det er fantastisk. Jeg skal fortsette å gjøre det jeg gjør, og fortsette å jobbe mot et høyt nivå. Jeg ser frem til å komme i bedre form, få bedre teknikk og bli bedre defensivt, sa Carvalho til Eurosport.
VIF-trener Ronny Deila tok interessen med knusende ro.
– Vi må bare slappe av. Jeg tror ikke det er noe. Jeg tror det er langt fra å være her og reise rett til Arsenal, sier Deila med et lurt smil.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame