En av de største måljegerne fra OBOS-ligaen i fjor, Endre Kupen, gikk til Bodø/Glimt fra Florø etter fjorårets sesong. I løpet av sesongoppkjøringen har han vist god progresjon, og med scoringskongen Kristian Fardal Opseth som opererte lyskene i januar, lå det i kortene at Kupen skulle gå rett inn i startelleveren. Lørdag kan det ha blitt satt en brutal stopper for det.
– Vi hadde en rolig trening, men så skjer det som ikke skal skje. Kupen ble hengende fast i underlaget, og fikk full vridning på kneet. Vi skjønte med en gang på hvordan han reagerte at dette er alvorlig, forteller trener Kjetil Knutsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Kupen er sendt til MR, og klubben må vente på svar før de kan konkludere med hva slags skade det er snakk om - men Knutsen frykter at det skal være snakk om en korsbåndsskade.
Svaret på MR-undersøkelsen får de antakelig ikke før på mandag.

– Ikke det man ønsker seg

Med Kupen ute, og Fardal Opseth i oppkjøring etter operasjon, begynner det å bli tynt på topp for comebacklaget.
– Vi har gått fra to til en spiss. Vi er veldig fornøyde med de spissene vi har, og begge har sett bra ut. En uke før seriestart er det ikke dette man ønsker seg. Det sier seg selv at vi må ut og følge med på markedet, hvis det er slik vi frykter med Kupen, konstaterer Knutsen.
Eliteserien var et stort steg for Kupen, som ville fått sin debut på øverste nivå dersom alt gikk etter planen. Han har mest erfaring fra nivå tre i norsk fotball, men i fjor storspilte han altså for Florø i OBOS-ligaen. Kupen sa selv det var en drøm som kom i oppfyllelse da han skrev under for Bodø/Glimt. Trener Knutsen gir sin støtte til den skadede angrepsspilleren.
– Han har vært klar for sesongstart, og har vært god på trening. Det er utrolig synd at en skade skal sette ham ut, for han har jobbet godt. Nå må vi bare backe opp og støtte ham.
Bodø/Glimt spiller sin første kamp tilbake i Eliteserien 11. mars. Da gjester Lillestrøm Aspmyra.
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11