Populære sporter
All sport
Vis alt

Brann-keeperen må opereres: – Kan få negative konsekvenser å få inn en ny kar

Eirik Fure

Oppdatert 20/09/2018 klokken 13:15 GMT+2

Samuel Sahin-Radlinger mister flere kamper for Brann. Eurosports fotballekspert Thomas Myhre er klar på at det er uheldig for gulljagende bergensere.

Radlinger

Foto: Scanpix

Det får BA opplyst torsdag formiddag.
– Kneet hans skal opereres, og det skjer sannsynligvis over helgen, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen til avisen.
– Han fikk det ikke akutt. Kneet hans hovnet opp etter kampen, så han klarte ikke å gå skikkelig. Vi håpet at det skulle gå over, men ekspertisen har sagt at han må inn og fjerne det, forteller Nilsen.
Brann-keeperen har stått samtlige Eliteserie-kamper for Bergens-laget denne sesongen. Trolig kan også oppgjørene mot Tromsø og Lillestrøm ryke. Dermed kan et comeback først bli 21. oktober mot Stabæk.
Nå får 19 år gamle Markus Olsen Pettersen sjansen. Han har kun én A-kamp for Brann i Eliteserien.

– Ingen ønskesituasjon

Eurosports fotballekspert Thomas Myhre er klar på at det er et tap for Brann.
– Det er ikke heldig i det hele tatt. Radlinger har hatt en sesong som har vært litt opp og ned. Han har vært god i det siste. Han har erfaringen og kjenner samhandlingen som skal for at det fungerer for han og forsvaret, sier Myhre.
– Å få inn en ny kar kan få negative konsekvenser. Det er ikke noen tvil om det. Det er ingen ønskesituasjon. De må bare gjøre det beste ut av det, mener den tidligere landslagskeeperen.
Myhre sier at hvis det fantes et barometer som vippet mellom å gi Rosenborg og Brann gullet, ville det nå peke mer i trøndernes retning.
Likevel er han spent på hva 19 år gamle Pettersen kan få til.
– Det er et stort talent som har vist seg tillit verdig til å være i A-stallen, men han har lite erfaring. Det vil bli en tøff prøve. Vi får håpe at han viser seg tilliten verdig. En ting er treningsfeltet, men det vil nok pirre ekstra i magen i kamp, slår Myhre fast.
Branns neste kamp er hjemme mot Sandefjord på søndag 18.00. Oppgjøret vises på Eurosport Player.
Saken oppdateres!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame