Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder svensk toppklubb jakter Eliteserie-keeper

Jacob Sundblom Nygaard

Oppdatert 14/06/2018 klokken 17:51 GMT+2

Viljar Myhra står fritt til å forhandle med andre klubber. En toppklubb i Sverige skal ønske seg keeperens tjenester.

Viljar Myhra

Foto: Scanpix

Myhra har måttet finne seg i å være Odds reservekeeper bak Sondre Rossbach i flere sesonger. I november går Myhras kontrakt med Skiens-laget ut, slik at han nå kan prate med andre klubber.
Varden skriver at en svensk toppklubb har tatt kontakt med den 1,94 meter høye sisteskansen, uten å nevne hvilken klubb er det snakk om.
– For meg er det viktigst å få spilletid på høyest mulig nivå, så får jeg se hva jeg føler er riktig når den tid kommer, sier Myhra til avisen. Han legger til at han kjenner til interesse fra både svenske og norske klubber.
Rett før overgangsvinduet stengte i vinter la Start inn et bud på Myhra, men Odd hindret overgangen fra å gå gjennom. Forrige sommer skal Strømsgodset ha vært ute etter 21-åringen.
Odd-trener Dag-Eilev Fagermo uttalte til Eurosport.no tirsdag at han blir overrasket dersom førstekeeper Sondre Rossbach ikke blir solgt i sommer.
– Sondre er klar for Europa. Han har stått tre-fire år i Eliteserien og har mange landskamper. Han har vært veldig god, og begynner å stabilisere seg på et så høyt nivå, så han er klar for et høyere nivå.
Det kan bane veg for Myhra som klubbens nye førstevalg mellom stengene. Odd-treneren er tydelig på at han ønsker å ha Myhra med seg videre.
På spørsmål om han har satt en prislapp på Rossbach, svarer han slik:
– Neida, bare det er nok til at vi beholder Viljar og at vi får inn en utespiller eller to, så er vi veldig fornøyde, sier Odd-treneren.
Se intervjuet med Fagermo her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame