– Dette blir jo kjempegøy.
Det sier en opprømt Ole Gunnar Solskjær.
Lørdag ble det klart at den tidligere Manchester United-stjernen skal være trener i Drømmekampen lørdag 27. oktober.
drommekampen
Drømmekampen: Barna vant over Eliteserie-spillerne
27/10/2018 KLOKKEN 15:55
Før Strømsgodset tar imot Vålerenga på Marienlyst skal 33 barn fra hele Norge, med Solskjær på sin side, forsøke seg i kamp mot to Eliteserie-spillere.
De 33 spillerne er rekruttert ut fra deres bakgrunn og opplevelser, og alle skal på banen samtidig.
– Dette kan være et minne for livet for barna og forhåpentligvis gi motivasjon til videre satsing for noen, en opptur i en kanskje tung hverdag for noen. Det viktigste er at vi i fotballen byr på noe av det vi kan gjøre og det er å skape glede og humør, sier Solskjær.
Saken fortstetter under videoen
Solskjær, som til vanlig er trener for Eliteserie-laget Molde, gleder seg til å ta fatt på en annerledes og viktig oppgave.
– Jeg har så mange gode minner fra fotballbanen fra min barndom. Jeg husker fortsatt min første trening med blant annet Leo, min første kamp på på Gomabanen og min første scoring på Idrettsplassen, den gang den var grusbelagt. Noen av mine lagkamerater fra da er fortsatt mine gode venner, sier Solskjær.
Med 33 ivrige barn på sitt lag, har Solskjær taktikken for Drømmelaget klar.
– Vi skal nok by gutta på trøbbel ved å spre oss godt ut når vi har ballen og være som mygg rundt ballen når vi mister den, sier Solskjær, samtidig som han understreker at det aller viktigste når barna går på banen lørdag, er å ha det gøy.
– Dette skal bli gøy og jeg håper de gleder seg, sier han.