Odd kan i verste fall havne på 12. plass i siste serierunde, og det gir ikke bare en sportslig nedtur, men også en sviende økonomisk smell for Skiensklubben.
Til Varden forteller Odd-trener Dag-Eilev Fagermo at han nå må prioritere vekk flere profilerte spillere før klubben tar fatt på en ny sesong.
Eliteserien
Her forlater RBK-spissen treningen med skade
4 MINUTTER SIDEN

Hussain tilbake til Molde

Etzaz Hussain ble lånt ut fra Molde i sommer, og har spilt elleve Eliteseriekamper for Odd siden august. Det skal ifølge Varden være tvilsomt at Odd kommer til å kjøpe fri Hussain fra kontrakten, da Fagermo har uttrykt at han ikke ønsker å satse på skadeutsatte spillere.
– Nå ser det slik ut. Vi kan ikke prioritere det, sier Fagermo.
Tidligere skal Fagermo ha sagt til Telemarksavisa at Hussain er for dyr å kjøpe fri fra Molde.

Diouf ferdig

Heller ikke Pape Pate Diouf ser ut til å få fornyet tillit av Fagermo. Senegaleseren har vært i Odd siden 2015, først på utlån fra Molde og deretter skrev han kontrakt med klubben for 2017-sesongen. Etter sesongavslutningen søndag har 31-åringen fått beskjed om å skaffe seg en ny arbeidsgiver.
– Det stemmer at vi har hatt en prat med Pape og at han har fått beskjed om at vi ikke gir tilbud om en ny kontrakt, sier Fagermo.
Det samme gjelder Joakim Våge Nilsen, Olivier Occean, Erik Eikeng, Zakaria Messoudi og Oliver Berg som heller ikke får forlenget kontrakten i Skien.
UEFA Europa Conference League
Norsk dommer i Conference League
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
17 TIMER SIDEN