Kristan Thorstvedt virker å være på flytteflot allerede denne sommeren.
Discovery får opplyst at landslagsspilleren skal være nær en overgang til Sassuolo, som endte på 11. plass i Serie A sist sesong. Overgangen kan bli bekreftet innen kort tid.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
16 TIMER SIDEN
Det skal være snakk om en overgangssum på rundt ti millioner euro for nordmannen, dersom avtalen går i boks. Sassuolo er tynne på midtbaneplass etter at Francesco Magnanelli la opp tidligere i år. Samtidig ryktes det at landslagsspiller Davide Frattesi er på vei til Roma.
Dersom Thorstvedt signerer for den italienske klubben, blir han lagkamerat med Emil Konradsen Ceide. Ceide fikk seks innhopp sist sesong og benyttet seg av opsjonen til å kjøpe nordmannen i starten av juli.
Thorstvedt har vært i Genk siden 3. januar 2020 og gjort sakene sine godt for den belgiske klubben. Han forlenget i april kontrakten sin med klubben ut juni 2025.
Dersom overgangen går i boks blir han etter alt å dømme den femte nordmannen i Serie A. Akkurat nå spiller Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen i Sampdoria, mens Emil Bohinen har signert en permanent avtale med Salernitana. Samtidig er Ceide i Sassuolo.
I tillegg ser det ut til at en rekke andre nordmenn tar turen til Italia. Senest mandag ettermiddag meldte flere medier, deriblant Discovery, at Erik Botheim nærmer seg Salernitana og med det blir lagkamerat med Emil Bohinen.
I tillegg skriver Italias største sportsavis La Gazetta dello Sport at Leo Østigård nærmer seg Napoli, mens Ola Solbakken skal være på plass i Roma for å fullføre en overgang til den italienske giganten.
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skulle bøtte inn mål for eliteserieklubben. Nå har han forlatt klubben av personlige årsaker
EN DAG SIDEN