– Jeg ville likt om han en dag kom til Italia. Jeg håper han kan ta utfordringen, slik jeg gjorde. Men hvis han er lykkelig der han er respekterer jeg det, sa Ronaldo til italiensk presse mandag.
Ronaldo og Messi har i årevis vært rivaler for hver sin spanske klubb. Ronaldo i Real Madrid, Messi i Barcelona. I sommer gikk portugiseren til Juventus, men sier han ikke savner rivaliseringen med argentineren.
– Nei, men kanskje han savner meg? Jeg har spilt i England, Spania, Portugal, Italia og landslaget, mens han hele tiden har vært i Spania. Han er en fantastisk spiller og en bra fyr, men jeg savner ingenting her. Dette er mitt nye liv, og jeg er fornøyd.
Champions League
Liverpool sjokkerte Barcelona og tok seg til Champions League-finale
07/05/2019 PÅ 21:00
– Jeg gikk ut av komfortsonen og tok utfordringen i Torino. Alt har gått bra, jeg har bevist at jeg fortsatt er en fantastisk spiller, fortsatte Ronaldo beskjedent.

100 prosent sikker

For å markere at Ronaldo har vært 150 dager i Italia ga superstjernen intervjuer til de tre største sportsavisene: Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport og Tuttosport. Der kom han også inn på valget av klubb etter ni år i Real Madrid.
– Jeg hadde flere muligheter. Jeg vil ikke si hvilke, men Juventus er en solid klubb. Jeg kunne ikke være 100 prosent sikker på at jeg gikk til verdens beste klubb. Etter ni år i Real Madrid var det vanskelig å sammenligne.
– Men nå er jeg 100 prosent sikker på at jeg tok det rette valget.
Så langt denne sesongen har Ronaldo scoret elleve mål for Juventus. Dermed er han oppe i 584 mål så langt i karrieren.
Onsdag spiller Juventus spiller borte mot Young Boys i Champions League. Den italienske klubben er allerede sikret avansement, men sikrer også gruppeseier med tre poeng i Sveits.
(©NTB)
Champions League
Barcelona fortsatte den historiske hjemmeformen i Champions League
01/05/2019 PÅ 21:01
Champions League
Bare Camp Nou-sjokk kan redde Solskjærs United
10/04/2019 PÅ 20:56