Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic var tilbake etter skader for United mot Newcastle i helgen, noe som gjør duoen aktuelle for spill også mot sveitserne. Den norske landslagsvingen Elyounoussi tror ikke Basel vil endre plan bare fordi «de røde djevlene» har fått de to nøkkelspillerne tilbake.
– Det (Pogba og Ibrahimovic) endrer ikke måten vi går inn til kampen på. Vi vet at United har gode spillere, spillere med mye kvalitet. Men for oss handler det om å fokusere på hva vi selv kan gjøre for å ta poengene, sier 23-åringen til Basels egen Twitter-konto.
– Men det blir selvfølgelig kjekt å måle seg mot nøkkelspillerne til United. Det kommer til å bli en fin kamp i Basel. Atmosfæren blir god her på vår hjemmebane, legger Moi til.
Premier League
Solskjærs United tuktet nesten Liverpool: – En misbrukt mulighet
17/01/2021 KLOKKEN 19:21

– Ser frem til storkampen

United topper gruppe A etter fire runder. José Mourinhos mannskap har full pott så langt, mens tabelltoer Basel og treer CSKA Moskva står med seks poeng hver.
– Vi ser fram til denne storkampen. Dette gir oss en mulighet til å vise Europa at vi kan klare annenplassen i gruppen. Det er det vi håper på, sier Elyounoussi.
– Hver eneste Champions League-kamp er stor, men det blir ekstra spesielt mot et lag som United. Mange av oss har fulgt Premier League i oppveksten, poengterer den tidligere Molde- og Sarpsborg-spilleren.

Zlatan benkes

Manchester United-spissen Zlatan Ibrahimovic starter ikke onsdagens kamp mot Basel, men får en plass på benken.
Det bekreftet manager José Mourinho på en pressekonferanse tirsdag.
– Han er ikke klar for å starte ennå, sa portugiseren.
– Han pleier normalt å spille når han er skadefri, han er en viktig spiller for oss. Leder vi underveis, som mot Newcastle, så trenger vi Zlatan på banen. Han gir stabilitet til laget i slike situasjoner, sier Mourinho.
Zlatan-landsmann Victor Lindelöf ser ut til å få tillit fra start i midtforsvaret onsdag. Trolig spiller han sammen med Chris Smalling. Stopperkollegene Phil Jones og Eric Bailly er begge ute med skade.
(©NTB)
Premier League
Solskjærs United slo tilbake med storseier mot Newcastle
27/12/2019 KLOKKEN 08:31
UEFA Europa League
Kunstmål av Martial – Solskjærs United videre i Europa League
07/11/2019 KLOKKEN 21:54