Populære sporter
All sport
Vis alt

Fotballsjokket: – Den største skuffelsen jeg har vært med på

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 11/04/2018 klokken 09:25 GMT+2

Barcelona-spiller Sergio Busquets sier tirsdagens tap mot Roma i mesterligaens kvartfinale er den største skuffelsen han har vært med på i klubben.

ederico Fazio of AS Roma battles for possesion with Sergio Busquets of Barcelona UEFA Champions League Quarter Final Second Leg match between AS Roma and FC Barcelona at Stadio Olimpico on April 10, 2018 in Rome, Italy

Foto: Getty Images

Barcelona hadde alle muligheter til å ta seg til semifinalen i Champions League, men røk tirsdag ut av turneringen etter å ha snublet mot Roma tirsdag.
Etter å ha ledet 4-1 etter hjemmekampen forrige uke, endte oppgjøret på Stadio Olimpico 3-0 til italienerne som dermed tok seg videre på bortemålsregelen.
– Det er en sørgelig kveld som vi må glemme så fort som mulig. Vi må beklage overfor våre fans på grunn av måten vi røk ut på, sier Barcelona-spiller Sergio Busquets.
– Dette er den største skuffelsen jeg har vært med på i min tid i Barcelona, på grunn av måten det skjedde på, sier 29-åringen videre.
Busquets, som har spilt hele sin seniorkarriere hos det spanske laget, sier de ikke kan bruke nederlaget til noe som helst.
– Jeg ville lyve om jeg sa vi kunne lære noe av dette. For ett år siden røk vi ut av turneringen på samme måte.
Forrige sesong var det Juventus som sendte Barcelona ut i kvartfinalen. Spanjolene tapte den gang 0-3 på bortebane og klarte bare 0-0 hjemme på Camp Nou.
– Våre resultater i Europa de siste to årene har vært dårlige. Vi må gjøre ting annerledes dersom vi skal vinne mesterligaen igjen, sier Busquets.
Etter tirsdagens kamper er Roma klare for mesterligaens semifinale, sammen med Liverpool. Den engelske klubben slo ut Premier League-rival Manchester City 5-1 sammenlagt etter 2-1-seier borte tirsdag.
De som får de to siste semifinalebillettene avgjøres onsdag når Bayern München - Sevilla, og Real Madrid - Juventus har spilt sine returoppgjør. Her leder Bayer 2-1 etter første kamp, mens Real Madrid har 3-0 å gå på etter oppgjøret i Torino.
Semifinalene, som skal spilles 24. og 25. april, med returoppgjør uken etter, trekkes fredag ettermiddag. Selve finalen spilles Olympic Stadium i Ukraina 26. mai.
(©NTB)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame