Unggutten fra Bekkestua hadde spilt samtlige minutter for Brøndby i de fire første seriekampene denne sesongen før han ble bekreftet smittet forrige onsdag.
– Jeg testet positivt på en hurtigtest. Jeg følte meg helt fin etter at det skjedde, men det er kjedelig å bli satt ut av spill. Spesielt når vi skal ut i viktige kamper om å komme til Champions League. Men sånn er det. Jeg får ikke gjort så mye med det, sier Børkeeiet.
Eliteserien
Gleder seg til å se konkurrenten tilbake på banen: – Kjempeforsterkning
3 TIMER SIDEN
Han forteller at han er tilbake på trening onsdag, men at han samtidig går glipp av både Champions League-kvalikkampen mot RB Salzburg tirsdag og seriekampen mot Odense lørdag. Han spilte heller ikke mot Nordsjælland fredag, der Brøndby tapte 0-1.
– Jeg er aktuell for å være med i troppen igjen mot Salzburg hjemme 25. august. Jeg rekker returen akkurat, men vi får se om formen er bra og om jeg blir valgt ut til å være med i troppen, sier midtbanespilleren. Det samme gjelder for Sigurd Rosted, som også har blitt smittet.
– Formen har vært fin hele tiden. Jeg begynte å få litt vondt i hodet og en mild forkjølelse samme dag som jeg ble smittet og dagen etter, men ellers har jeg vært ganske frisk.
Dagene har vært lange, men han har brukt tiden godt.
– Heldigvis har fotballen startet i de store ligaene også, så det har blitt en del fotball på TVen. I tillegg har er det PlayStation og serier det har gått mye tid til. I det siste har jeg også begynt å trene litt i leiligheten for å holde meg i form.
(©NTB)
Eliteserien
Adams tilbake i full trening: – Merket at han har vært ute
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kapteinen har fått ny kontrakt – nærmer seg klubbrekord
5 TIMER SIDEN