Etter to år som trener i New York City FC blir tidligere Vålerenga, Celtic og Strømsgodset-trener Ronny Deila hovedtrener for Standard Liège.
Den belgiske klubben er eid av City Football Group, det samme selskapet som eier New York City FC og Manchester City.
– Dette prosjektet går ut på å gjøre supporterne våre stolte igjen. Steg for steg skal vi gjøre Standard til en av de største klubbene i Belgia, og den skal jevnlig delta i europeiske turneringer. Alt dette appellerer til meg, og det ble ganske klart at jeg ville komme hit, sier Deila til klubbens hjemmeside
Fotball
Rogne klar for ny klubb
14 TIMER SIDEN
I New York City FC vant Deila MLS-tittelen forrige sesong. Standard Liègehadde en skuffende sesong hvor de havnet på 14.-plass, og ikke fikk ta del i sluttspillet. Aaron Dønnum ble signert av klubben i fjor sommer, men slet med tillit. Etter at sluttspillet røk for den tradisjonsrike klubben gikk kantspilleren på lån til Vålerenga.
Aron Dønnum fikk sitt gjennombrudd i Vålerenga under nettopp Ronny Deila i 2019 med seks scoringer på 24 kamper i Eliteserien.
Standard Liège har vunnet den belgiske toppdivisjonen ti ganger, men har ikke vunnet den siden 2009. Ole Martin Årst har også spilt for klubben. Han scoret 41 mål på 73 kamper i en treårsperiode fra 2000 til 2003.
Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
16 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
21 TIMER SIDEN