Foto: Bjørn Erik Nesse/Åsane Fotball

Åsanes midtstopper Eirik Wollen Steen er på vei til Bodø/Glimt. Etter det Eurosport.no erfarer blir han presentert som spiller for Eliteserie-klubben allerede dennne uken om samtalene fører frem.

Eliteserien
Stort Nilsen-intervju før Bergen-returen: – Snakke om Brann? Nei, det gidder jeg ikke
11 TIMER SIDEN

– Jeg kan bekrefte at vi er i dialog, sier Eirik Wollen Steen til Eurosport.no.

Wollen Steen har hatt tre sesonger i Åsane og har i løpet av den tiden sett midtstoppermakkerne Jakob Glesnes (Strømsgodset) og Fredrik Pallesen Knudsen (FK Haugesund) ta steget fra Åsane til Eliteserien.

I løpet av de tre sesongene i Bergen har han gjort en god figur på stopperplass for Åsane i OBOS-ligaen, etter opprykket fra 2. divisjon tilbake i 2014. I 2017 var den lynraske 24-åringen også lagets kaptein. Nå føler han seg klar for å ta steget opp i Eliteserien.

– Nå har jeg hatt noen fantastiske år i Åsane og det har vært en opplevelse. Men jeg føler meg klar for nye utfordringer, sier han.

Om forhandlingene med klubben i nord går i boks vil Wollen Steen gjenforenes med gamletreneren Kjetil Knutsen. En trener han gjerne kan tenke seg å jobbe med igjen.

– Kjetil er en dyktig trener og vi står for det samme. Det blir spennende om dette går i orden. Akkurat nå er jeg litt småskadet, får vi orden på det blir det bra, sier 24-åringen.

Etter det Eurosport.no kjenner til vil Wollen Steen reise til Bodø allerede i dag for å møte klubben.

– Jeg kommer til å måtte utfordre to til tre gode stoppere for å få spilletid. Det blir spennende å komme opp der også hvordan det blir hvis alt går som det skal, avslutter Wollen Steen.

Eliteserien
Mange profiler er på utgående kontrakt: Dette er ekspertens «gratislag»
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
Slik tror Start-treneren at sparkingen av Berntsen kan påvirke lørdagens kamp
12 TIMER SIDEN