Foto: Bjørn Erik Nesse/Åsane Fotball
Åsanes midtstopper Eirik Wollen Steen er på vei til Bodø/Glimt. Etter det Eurosport.no erfarer blir han presentert som spiller for Eliteserie-klubben allerede dennne uken om samtalene fører frem.
– Jeg kan bekrefte at vi er i dialog, sier Eirik Wollen Steen til Eurosport.no.
Eliteserien
Moe etter sliteseieren: – Vi viser karakter
7 TIMER SIDEN
Wollen Steen har hatt tre sesonger i Åsane og har i løpet av den tiden sett midtstoppermakkerne Jakob Glesnes (Strømsgodset) og Fredrik Pallesen Knudsen (FK Haugesund) ta steget fra Åsane til Eliteserien.
I løpet av de tre sesongene i Bergen har han gjort en god figur på stopperplass for Åsane i OBOS-ligaen, etter opprykket fra 2. divisjon tilbake i 2014. I 2017 var den lynraske 24-åringen også lagets kaptein. Nå føler han seg klar for å ta steget opp i Eliteserien.
– Nå har jeg hatt noen fantastiske år i Åsane og det har vært en opplevelse. Men jeg føler meg klar for nye utfordringer, sier han.
Om forhandlingene med klubben i nord går i boks vil Wollen Steen gjenforenes med gamletreneren Kjetil Knutsen. En trener han gjerne kan tenke seg å jobbe med igjen.
– Kjetil er en dyktig trener og vi står for det samme. Det blir spennende om dette går i orden. Akkurat nå er jeg litt småskadet, får vi orden på det blir det bra, sier 24-åringen.
Etter det Eurosport.no kjenner til vil Wollen Steen reise til Bodø allerede i dag for å møte klubben.
– Jeg kommer til å måtte utfordre to til tre gode stoppere for å få spilletid. Det blir spennende å komme opp der også hvordan det blir hvis alt går som det skal, avslutter Wollen Steen.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Sandnes Ulf slo tilbake med seier - Skeid tapte poeng på overtid
7 TIMER SIDEN
Fotball
Se høydepunktene: Start rotet bort nok en seier mot Raufoss
7 TIMER SIDEN