Tapte norsk duell

Oppdatert 11/08/2018 klokken 19:02 GMT+2

Yaw-Ihle Amankwah og hans Hobro var sterkest da OB med Sten Grytebust i mål kom på besøk i dansk superliga lørdag.

Sten Grytebust

• Se alt fra Eurosport og OBOS-ligaen på Eurosport Player. Abonner her!
Et Hobro-lag uten skadde Pål Alexander Kirkevold og Julian Kristoffersen fikk en perfekt start. To scoringer fra Emmanuel Sabbi sendte hjemmelaget i en 2-0-ledelse etter bare 28 minutter. Amankwah hadde assist på det første målet.
Da Alexander Ludwig scoret selvmål for OB sju minutter senere, så det svært komfortabelt ut med Hobro-øyne. Verre var det for Sten Grytebust som måtte plukke tre baller ut av nettet før pause.
Amankwah ble byttet ut i pausen. Bare fire minutter senere ble bortelaget tildelt straffespark, men Rasmus Festersen klarte ikke overliste Jesper Rask i Hobro-målet.
Kvarteret før slutt skapte Nicklas Helenius ny spenning da han reduserte til 3-1, før Festersen reduserte på nytt etter 90 minutter. Nærmere kom aldri OB og dermed tok Hobro tre svært viktige poeng.
Etter tapet ligger OB helt sist med ett poeng på fem kamper. Hobro tok seg opp på 12.-plass med fire poeng.