Scanpix

Storavis: Solbakken vil ha landslagsstjerne

Storavis: Solbakken vil ha landslagsstjerne
Av Eurosport

17/05/2018 14:06Oppdatert 17/05/2018 14:16

FC København-trener Ståle Solbakken skal være interessert i å sikre seg halvt norske Andreas Bjelland foran neste sesong.

Bjelland, som har norsk far og dansk mor, spiller i øyeblikket for engelske Brentford. Kontrakten hans med Championship-klubben utløper imidlertid i sommer.

VM-aktuell

29-åringen, som tidligere har vært proff i nederlandske Twente, er ventet å bli en viktig del av Åge Hareides danske mannskap i sommerens VM-sluttspill i Russland.

Mye tyder for øvrig på at FCK-sjef Solbakken jobber hardt med å forsterke forsvarsleddet om dagen. Nylig ble han sett i samtale med den svenske landslagsspilleren Sotirios Papagiannopoulos på flyplassen Arlanda i Stockholm.

Sluttspill

Fredag skal FC København ut mot Gustav Wikheims Midtjylland i den danske sluttspillet. Utfallet av den kampen kan bli meget avgjørende for hvem som til slutt blir mester.

Midtjylland er a poeng med FCK-byrival Brøndby i gullkampen foran de to siste kampomgangene.

FC København er på sin side nummer tre, og må holde Nordsjælland bak seg for å være sikret direkte plass i kvalifiseringen til neste sesongs Europa League. Blir hovedstadslaget nummer fire, venter en ny hjemmekamp mot enten AGF eller Sønderjyske for å avgjøre hvem som får den siste danske plassen i Europa League-kvalifiseringen.

(©NTB)

0
0