Bjelland, som har norsk far og dansk mor, spiller i øyeblikket for engelske Brentford. Kontrakten hans med Championship-klubben utløper imidlertid i sommer.
Ifølge den danske storavisen BT jobber nå FCK-trener Solbakken for å hente forsvarsspilleren til København.
FCK skal angivelig ha vært interessert i langt tid, men BT hevder å kjenne til at midtstopperen neppe lar seg overtale i denne omgang. Bjelland skal være interessert i å fortsette karrieren utenfor Danmarks grenser, og gjerne i en større klubb enn Brentford.
UEFA Europa League
Freste mot kampprogrammet: – Irriterer meg grenseløst
25/10/2019 KLOKKEN 08:26

VM-aktuell

29-åringen, som tidligere har vært proff i nederlandske Twente, er ventet å bli en viktig del av Åge Hareides danske mannskap i sommerens VM-sluttspill i Russland.
Mye tyder for øvrig på at FCK-sjef Solbakken jobber hardt med å forsterke forsvarsleddet om dagen. Nylig ble han sett i samtale med den svenske landslagsspilleren Sotirios Papagiannopoulos på flyplassen Arlanda i Stockholm.

Sluttspill

Fredag skal FC København ut mot Gustav Wikheims Midtjylland i den danske sluttspillet. Utfallet av den kampen kan bli meget avgjørende for hvem som til slutt blir mester.
Midtjylland er a poeng med FCK-byrival Brøndby i gullkampen foran de to siste kampomgangene.
FC København er på sin side nummer tre, og må holde Nordsjælland bak seg for å være sikret direkte plass i kvalifiseringen til neste sesongs Europa League. Blir hovedstadslaget nummer fire, venter en ny hjemmekamp mot enten AGF eller Sønderjyske for å avgjøre hvem som får den siste danske plassen i Europa League-kvalifiseringen.
(©NTB)
UEFA Europa League
Solbakkens FCK stjal poeng fra Malmö
03/10/2019 KLOKKEN 21:11
3F Superliga
Bekreftet: Rosted klar for Brøndby
27/08/2019 KLOKKEN 08:03