– Kommer det et bra tilbud så må jeg bare ta det, sier Gustav Wikheim til Eurosport.no.
Søndag ble han dansk mester med Midtjylland etter å ha slått Horsens på hjemmebane. Han har hatt en drømmesesong i klubben som han nå har spilt to sesonger for.
Tirsdag snakket landslagssjef Lars Lagerbäck om at han likte utviklingen til den tidligere Strømsgodset-spilleren.
3F Superliga
Bekreftet: Rosted klar for Brøndby
27/08/2019 KLOKKEN 08:03

Hører stadig rykter

I høstsesongen har han spilt en nøkkelrolle for mesterlaget. Han vet at representanter fra klubber i større ligaer har sittet på tribunen og fulgt Midtjyllands gullvår.
– Jeg tror vi har en del spillere som kan være interessante for andre klubber etter å ha gjort en god sesong. En del unge og spennende spillere.
– Tror du at du er en av dem?
– Det kan hende. Danmark er et fint utstillingsvindu, sier han og legger til:
– Man hører rykter her og der, men jeg har ikke hørt noe konkret. Derfor har jeg heller ikke tatt det på alvor ennå.

Slått seg til ro

25-åringen gikk til belgiske Gent fra Strømsgodset i 2015, men ble sendt på utlån til Midtjylland i 2016. Etter en god sesong ble lånet gjort permanent, slik at han er den danske klubbens eiendom.
Vingspilleren påpeker at han stortrives i Danmark.
– Jeg har igjen to år av kontrakten min her, trives veldig bra og har fått en sentral rolle i laget. Dama har dessuten fått seg jobb og slått seg til ro, sier han.
Til høsten skal laget ut i Champions League-kvalifisering.

Fikk Hareide-ros

Tirsdag møtte sjefen for det danske landslaget, Åge Hareide, den norske pressen i Oslo i forbindelse med VM. Overfor Eurosport.no passet han på å rose Wikheim.
– Danskene er veldig begeistret for Wikheim, og det er jeg også. Jeg synes absolutt at Lars skulle ta seg en kikk på Midtjylland. Han har kapasitet, er kjapp i beina og har god spillerforståelse. Jeg synes han er en virkelig god fotballspiller, sa Hareide til Eurosport.no.
Disse ordene setter Wikheim tydelig pris på.
– Det er stort å høre det fra Åge. Han har mye erfaring og kunnskap. At han kommer med rosende ord er stort og det gjør meg stolt.
3F Superliga
Wikheim scoret da Solbakkens FCK ble ydmyket
12/05/2019 KLOKKEN 21:30
3F Superliga
Tre norske scoringer i dansk målfest
27/10/2018 KLOKKEN 17:30