Fra mars til oktober kan du se 2017-sesongen av FIAs europamesterskap i rally direkte på Eurosport Player

Verdens eldste internasjonale rallykonkurranse gir unge håpefulle den optimale treningsarenaen i kampen om å nå idrettens toppsjikt, og den er også det neste naturlige skrittet for nasjonale mestere.
Mesterskapets kalender består av åtte løp fra april til oktober, enten på asfalt eller grus. De seks beste løpene er tellende, slik at konkurransen er intens.
Rally Gran Canaria
Oliver Solberg tok gjev Europa-tittel: – Det er fantastisk
28/11/2020 PÅ 17:39
Løpene omfatter det spektakulære Azores Airlines Rally på Atlanterhavsøyen São Miguel, det legendariske Acropolis Rally i Hellas samt Rally di Roma Capitale, som er en nykommer i mesterskapet i 2017 og passerer like i nærheten av Romas berømte Colosseum.
I tillegg til å gi unge førere en tydelig vei videre gjennom mesterskapene ERC Junior U27 og U28, som tilbyr store premiepakker og annet å kjempe for, er europamesterskapet i rally åpent for alle. Førere og annenførere jakter på prestisjefulle FIA-titler i tre distinkte divisjoner basert på bilenes ytelse: ERC1, ERC2 og ERC3. I tillegg arrangeres det omstrukturerte FIAs europamesterskap i rally for lag, samt ERC Ladies’ Trophy for kvinner.
Rally Gran Canaria
Tok gjev seier sist - nå kan nordmannen hjelpe Solberg til sammenlagttriumf
16/11/2020 PÅ 20:06
ERC
Se Oliver Solberg «trene» med ni ganger verdensmester
24/07/2020 PÅ 17:47