Ifølge Insidethegames.biz har den russiske bobkjøreren Nadezha Sergeeva testet positivt på doping.
Hun deltok i tomannsbob-konkurransen for kvinner og ble nummer tolv i PyeongChang sammen med makker Anastasia Kocherzhova.
PyeongChang
Tangerte gullrekord – nå må Norge vinne tremila
25/02/2018 PÅ 03:31

Ble fratatt bronsen

Dette er den andre positive dopingtesten nedlagt av en russer i OL, etter at Alexander Krushelnytsky som var en del av det russiske paret i mixed curling-konkurransen, ble avslørt. Han hadde benyttet seg av det forbudte stoffet meldonium. Det russiske mixed-laget ble fratatt sin bronsemedalje, som dermed endte hos det norske paret Birgit Skaslien og Magnus Nedregotten.
Den russiske avisen Sport Express skriver at det ikke skal dreie seg om meldonium for bobkjører Sergeeva, men heller en annen hjertemedisin.
Sport Express har nå fått bekreftet den positive dopingprøven fra lederen i Bob- og skeleton-forbundet i Russland, Alexander Zubkov.

Stilte opp i "I Dont Do Doping"-trøye

30-åringen avla en positiv dopingprøve også i mai 2016. Den gangen var det meldonium hun ble tatt for.
I et intervju med usatoday.com før lekene hadde hun stilt opp i en T-skjorte med skriften "I Dont Do Doping" under bob-trikoten. Klesvalget skal hun ha forklart ved at den var spesielt god for å holde varmen.
Natt til fredag tok OAR sitt første gull i PyeongChang da 15 år gamle Alina Zagitova ble nummer én i kvinnenes kunstløpkonkurranse.
PyeongChang
Britisk OL-håp rammet av slag
11/01/2018 PÅ 17:47