Populære sporter
All sport
Vis alt

Atle Lie McGrath nummer to i Adelboden-slalåmen – slått med to hundredeler

Noah Waag

Oppdatert 07/01/2024 klokken 14:53 GMT+1

De norske gutta imponerte søndag ettermiddag.

Manuel Feller.

Foto: Getty Images

Alexander Steen Olsen var sistemann ut og kjørte godt på toppen, og hadde alle muligheter til å ta seieren. Dessverre for han så kjørte han ut midt i løypa.
Atle Lie McGrath, som var nest siste ut, kjørte en utrolig god andre omgang. Han lå flere titals hundredeler foran, og det så ut til at han skulle gå forbi Manuel Feller. Likevel ble han ble slått med to hundredeler av østerikeren.
– Det er så lite, det. Det er mye mindre enn et blunk. Men fy fader jeg er stolt av meg for å stå i det i dag. Det er så mye nerver her, det finnes nesten ikke noe sted å stå igjen på start som topp-to, sier McGrath til Viaplay.
Henrik Kristoffersen, som endte den første omgangen på en sjetteplass, kjørte godt på toppen i den andre. Uheldig for nordmannen så presterte han å kjøre ut rundt ti porter før mål. Hovedpersonen selv var tydleig missfornøyd med feilen i målområdet.
Etter første omgang lå Norge usedvanlig godt an. Alexander Steen Olsen og Atle Lie McGrath endte nemlig omgangen som nummer en og to.
Steen Olsen står med én verdenscupseier fra før. Den kom i fjorårets slalåmrenn i Palisades Tahoe. McGrath har på sin side to seirer på det øverste nivået.
Sebastian Foss-Solevåg er ikke i form og endte helt nede på 24.-plass. Den tidligere VM-gullvinneren har ikke vært topp-ti i et verdenscuprenn siden 8.-plassen i Andorra i mars 2023.
Halvor Hilde Gunleiksrud endte på 33.-plass i første omgang og må dermed vente på sin første finaleomgang i verdenscupen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame