Populære sporter
All sport
Vis alt

Tennislegende hyller Ruud: – Høres ut som han har en strålende fremtid

Stian Thelen

Oppdatert 24/05/2017 klokken 09:35 GMT+2

Verdensstjernen John McEnroe vil gjerne se Casper Ruud i French Open.

mcenroe og federer

Foto: AFP

Onsdag fra rundt klokken 13.00 til 14.00 på Eurosport Norge og Eurosport Player: Se Casper Ruud mot Maxime Janvier i andre kvalikkamp til French Open.
OSLO/PARIS (Eurosport.no): Onsdag skal Casper Ruud i aksjon igjen. Da møter 18-åringen franske Maxime Janvier andre runde av kvalifiseringen til French Open. Skulle nordmannen kvalifisere seg til hovedturneringen vil stortalentet ta enda et nytt steg mot toppen av tennisverden.

– Han har en strålende fremtid

Tennislegenden John McEnroe har sans for 18-åringen fra Norge og har sett ham spille. 58-åringen håper å få se Ruud igjen i aksjon på grusen i Paris, men vil ikke gi stortalentet noen råd. Ennå.
– Jeg har sett ham en gang nede i Brasil, det var i februar. Da hadde han en god turnering, jeg tror han kom til semifinalen. I en så spesiell spiller må du komme inn i hodet på ham før du gir ham råd for hva han skal gjøre. Jeg har ikke sett så mye av ham, men jeg ser frem til å se mer fra ham, sier McEnroe i et eksklusivt intervju med Eurosport.no, før han fortsetter:
(saken fortsetter under bildet)
picture

John McEnroe er kanskje 58 år, men han dukker fortsatt opp på tennisbanen.

Foto: AFP

– Det høres ut som han har en strålende fremtid foran seg. Jeg vil gjerne se ham i Frankrike, forteller tennislegenden med syv Grand Slam-titler.
Tidligere i år fikk Ruud trener i flere dager med Rafael Nadal på Mallorca før Monte Carlo Masters. McEnroe tror ikke det finnes en bedre tennisspiller som treningspartner for Ruud enn Nadal. Kanskje med et lite unntak av Roger Federer.
– Jeg tror ikke det er en bedre person å være rundt i trening. Å være rundt en spiller som Rafael Nadal, det er absolutt noe du vil, forteller McEnroe, som forøvrig har spanjolen som storfavoritt til å vinne French Open.
Se 20 kjappe med Casper Ruud. Saken fortsetter under videoen.

– Jeg må prøve å holde meg nede på jorden

Ruud blir smigret og ydmyk av å høre rosen fra en av de største tennisspillerne gjennom tidene.
– Det er selvfølgelig hyggelig med sånn omtale, og at folk begynner å merke hvem jeg er og har øynene oppe. Det er klart at det er gøy, men jeg må prøve å holde meg nede på jorden samtidig, ler Ruud.
Stortalentet vil lære mer av verdensstjernene og er gjerne med på flere treningsopphold med Nadal.
– Både han og Federer er nok de beste utøverne på mange måter – både på og utenfor banen, så det er klart at de er prakteksemplarer på hvordan man skal være og ikke være, sier 18-åringen til Eurosport.no.
Se Ruuds kamp onsdag en gang mellom 13.00 og 14.00 på Eurosport Norge og Eurosport Player!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame