Populære sporter
All sport
Vis alt

Krisen er løst – dette er Branns nye keeper

Jonas Moen Rye

Oppdatert 06/09/2017 klokken 12:32 GMT+2

Brann har hentet inn kontraktsløse Lars Cramer for å lette på den vanskelige keepersituasjonen i klubben.

Cramer

Foto: Scanpix

Brann har den siste tiden jobbet febrilsk med å løse en keeperkrise som plutselig har oppstått mellom De syv fjell.
Piotr Leciejewski (32), som åpenlyst har ønsket seg hjem til Polen, har stort sett sittet på tribunen med lyskeproblemer siden overgangen til Zaglebie Lubins falt gjennom.
Da det ble klart at andrekeeper Alex Horwath (30) mister resten av sesongen med en håndleddskade, satt klubben bare igjen med 18 år gamle Markus Olsen Pettersen, samtidig som overgangsvinduet var stengt.
Leiciejewski var imidlertid tilbake i målet da Brann tok imot Haugesund til treningskamp i landslagspausen, men nå har Brann sikret seg enda et alternativ på keeperplass.
Tidligere Aalesund- og Strømsgodset-keeper Lars Cramer (26) har skrevet under en kontrakt ut sesongen med bergenserne. Det melder Bergens Tidende onsdag formiddag.
Den klubbløse 26-åringen la egentlig opp etter forrige sesong, kunne dermed hentes inn til tross for at overgangsvunduet for norske klubber stengte 17. august. Den nye keeperen måtte være utviklet i en norsk klubb, være kontraktsløs og ha spilt profesjonelt i sin forrige klubb.
– Med tanke på alt vi har sagt, om hvor smalt markedet var, med begrenseningene, var han et navn som pekte seg tidlig ut, sier sportssjef Rune Soltvedt til avisen.
Soltvedt forteller videre at han er fornøyd med å få keeperen, som også har en fortid i svenske Kalmar, på plass – spesielt med tanke på de vanskelige omstendighetene.
– Det var jækla deillig å få dette til. Vi vet at han har vært på et veldig bra nivå. Han har holdt seg litt i gang, trent og hatt det kjekt med fotballen. For oss handlet dette om å få inn et alternativ i trening og kamp, og det har vi nå, sier Soltvedt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame