Populære sporter
All sport
Vis alt

Får Skoda-debuten på hjemmebane

Jonathan Nielsen

Publisert 10/02/2020 klokken 14:57 GMT+1

Oliver Solberg signerte tidligere i år en avtale med Skoda Motorsport. I denne ukens Rally Sweden kjører han sitt første løp for fabrikklaget.

Oliver Solberg

Foto: Eurosport

I slutten av januar signerte unggutten avtalen med Skoda. Avtalen sikrer han start i 12 av 14 WRC3-løp denne sesongen.
– Det er en stor ære å få kjøre en fabrikkstøttet Skoda for første gang i konkurranse. Og enda mer spesielt er det å få gjøre det på hjemmebane i Sverige. Skoda har vært en del av rally-VM så lenge jeg kan huske, og det er teamet som Colin McRae var innom noen ganger. Skoda har også fantastiske resultater å vise til fra tidligere med samme bil, sier Oliver Solberg i en pressemelding.
Norsk-svenske Solberg kjenner godt til områdene i Värmland, der rallyet arrangeres. Han lar ikke vinterens manglende inntreden sette noen demper på stemningen.
– Været får ingen gjort noe med, og for alt vi vet kan det lave ned snø de siste dagene før start. Jeg velger å se positivt på det, og uansett blir det kjøring, nye opplevelser og erfaringer og fantastisk stemning både i Torsby og ute i skogen. Jeg skal iallfall leve ut drømmen min med Skoda og et fantastisk team. Mildvær skal ikke ødelegge det for meg, sier han.
Rally Sweden blir Oliver Solbergs start på WRC 3-serien for 2020-sesongen.
Sett denne?
picture

Oliver Solberg: – Fornøyd med å ha kommet i mål

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame