Populære sporter
All sport
Vis alt

Solberg «stjeler» Mikkelsens kartleser: – Jeg er lei meg, Mikkelsen!

Joakim Miøen

Publisert 10/11/2021 klokken 21:57 GMT+1

Briten Elliott Edmondson blir kartleser for Oliver Solberg. Duoen debuterer sammen i Hyundai-bilen i Rally Monza i neste uke.

Solberg «stjeler» Mikkelsens kartleser: – Jeg er lei meg, Mikkelsen!

  • Følg Oliver Solberg i Rally Monza på discovery+ fra fredag!
Edmonson er 27 år gammel og kommer fra Milton Keynes utenfor London. Han har tidligere vært en del av M-sport, der han blant andre har samarbeidet med Andreas Mikkelsen, opplyser Solbergs team.
– Jeg er lei meg, Mikkelsen, sier Solberg når han og Mikkelsen gjester Discoverys «Drivers Debrief», som du kan se på discovery+ fra mandag.
– Jeg har visst det, Elliot har vært veldig åpen om prosessen hele veien han. Han har vært veldig flink og skal sitte på med Oliver i Monza. Jeg kommer til å ha med en ny i Monza, som jeg skal prøve ut, som heter Phil Hall, forteller Mikkelsen.
– Jeg ser veldig fram til å jobbe med Elliott. Vi har vært en del sammen den siste tiden og trent med noter, og det har fungert veldig bra. Han sitter med mye erfaring og har allerede bidratt med innspill og ideer for framtiden, sier Oliver Solberg (20).
  • Se Driver Debrief på discovery+ fra mandag 15. november!
I sommer avsluttet han samarbeidet med iren Aaron Johnston. Craig Drew har vikariert i kartlesersetet fram til Edmonson ble hentet inn.
– Rally Monza er vanskelig, med mye informasjon fra teamets sikkerhetsmannskap, men det blir bra med en utfordrende debut. Vi regner med å få svarene vi trenger på om samarbeidet fungerer slik vi håper, sier Solberg om sitt neste rally.
Monza-løpet blir hans fjerde i rally-VMs største klasse (WRC). I forrige måned ble det klart at Solberg neste sesong skal flyttes opp til øverste nivå i rally-VM. Planen er at han skal dele teamets tredje hybridbil med spanske Daniel Sordo.
©NTB/Discovery
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame