22.01.21 - 06.10
Ferdig
Rally Monaco
LIVE
Før kamp

Overall Standings Leg 2

    
30
Eirik Fure
Highlights 
 
 Supprimer
 

Der er dagen over! Evans leder etter to dager med Rally Monte Carlo. Ogier er nummer to, men franskmannen er bare 7,4 sekunder bak. På 3. plass finner vi Tänak (+25,3).

Mikkelsen er på 7. plass i totalen med +3:50,8, men det viktigste er at han fortsatt leder WRC2-klassen. Der har han 47,1 sekunder ned til Fourmaux.

Første fartsprøve lørdag starter 06.30. Den vises på discovery+. Det spådd snø, så det kan bli interessant!

 

Ogien er tilbake på vinnersporet og går til topps på den syvende fartsprøven.

Mikkelsen kommer i mål som nummer syv.

– Jeg koser meg skikkelig. Avstanden er ganske bra nå. Det er en fin følelse.Vi føler ikke at vi pusher veldig hardt i bilen. Vi har fortsatt et nivå til å gå på. Det har vært en fantastisk dag, sier han.

 

Elfyn Evans leder etter fartsprøve seks! Bak han ligger Tänak (+20,4) og Ogier (+23,4). Franskmannen trøblet med snurring og punktering.

Mikkelsen er på 7. plass (+3:36).

– Det var vanskelige forhold og mye gjørme. Men jeg koste meg. Bilen er veldig stabil, så det er lett å kose seg, selv om det er vanskelige forhold, sier Andreas Mikkelsen.

Neste fartsprøve er 13.38.

 

Vi er klare for den sjette fartsprøven!

 

Ogier leder sammenlagt. +11,3 ned til Evans og +24,8 til Tänak. Mikkelsen er på 7. plass totalt +3:32,1.

 

Ogier vinner også den femte etappen. Tar dermed sin tredje prøve på rad. Bak franskmannen kommer Evans (+8.0) og Tänak (+12.1). Mikkelsen ender på 10. plass, +57.3. Adrien Fourmaux vinner WRC2 foran Mikkelsen og Camilli.

 

Andreas Mikkelsen trygt i mål.

– Det var mye grus, så det var veldig, veldig vanskelig, sier Mikkelsen.

 

Vi er i gang med den femte fartsprøven totalt! Det skulle vært seks fartsprøver i dag, men det har blitt kortet ned til fem. Det er altså to fartsprøver igjen fredag etter denne.

 

Nå rekker du å hente deg noe godt i kjøleskapet. Fartsprøve fem starter 09.01. Hopp inn på discovery+ for å få med deg alt!

 

Andreas Mikkelsen er i mål 44,4 sekunder bak franskmannen.. Tok ingen store sjanser, samtidig som de forsøkte å holde god fart. Skoda-føreren på en 7. plass totalt 2:34,8 bak Ogier.

– Det har vært en bra morgen, oppsummerer Mikkelsen.

Solberg er 4:25,1 bak toppen. Det holder til en 15. plass.

 

Ogier vinner den fjerde fartsprøven foran Rovanperä og Evans. Det er Toyota som dominerer!

 

Ole Christian Veiby er for øvrig ikke med. Noen av dere har kanskje allerede sett Mads Østberg på sendingen på discovery+, men ikke bak rattet. Han jobber i stedet som ekspert under Rally Monte Carlo i år.

 

Toyota innehar altså de tre øverste plassene idet vi nå er i gang med den fjerde fartsprøven. Kjør!

 

Andreas Mikkelsen er på en 7. plass. Det er 1:58,3 opp til Rovanperä. Oliver Solberg er på 16. plass 3:21 bak finnen.

 

Finske Kalle Rovanperä er i tet, men det er jevnt i toppen. Britiske Elfyn Evans er kun 2,2 sekunder bak. Og de er fullstendig klar over at Sébastien Ogier er på skuddhold med 7,9 sekunder opp til toppen. Franskmannen kjenner veiene bedre enn de fleste!

 

Det gjelder å være tidlig oppe hvis man skal få med seg godbitene fra Rally Monte Carlo! Allerede er en fartsprøve gjennomført denne dagen. Det betyr at totalt tre fartsprøver er gjennomført siden vi startet torsdag ettermiddag.

 

Hei, og velkommen til denne livedekningen av Rally Monte Carlo. Alt fra WRC - alle fartsetapper - ser du på discovery+.