– Jeg hater jo høyder egentlig. Jeg er kjemperedd for høyder og har skikkelig høydeskrekk. Jeg kommer til første kvisten når jeg klatrer i et tre, så tenker jeg: «å dæven, det er langt ned». Så det er en del sånne ting som jeg er veldig redd for. Jeg har ikke lyst å hoppe i fallskjerm, strikk eller wingsuit eller noe sånn. Det bryr jeg meg ikke om i det hele tatt, det virker dødsskummelt.
Det forteller Mads Østberg i programmet Mads Østberg-spesial da han får spørsmål fra Eurosports Rally-ekspert Molly Pettit om det er noe annet enn bilkjøring som står på «bucket listen» hans, som for eksempel å hoppe med Wingsuit.
Rally Finland
Østberg om Rally Finland og «katt-og mus-leken» med Mikkelsen
8 MINUTTER SIDEN
Men videre kan han forteller at han har noen planer på blokken som nå er satt på vent på grunn av koronapandemien.
– Men jeg har jo litt ting som jeg sevfølgelig ønsker å gjøre, men de fleste innebærer å kjøre bil. Det har blitt litt sånn at det er det som er målet mitt; å gjøre litt sprø ting i bil. Det har jeg planer om å gjøre fremover og har en del prosjekter på gang, som dessverre har stoppet litt opp nå, men det har jo alt. Så jeg håper vi kommer i gang igjen med det ganske snart etter dette er over, sier Østberg.
På spørsmål fra Pettit om han kan avsløre noe, forteller Østberg om sine spinnville planer.
– Ja, det tror jeg at jeg kan, litt usikker på hva. Akkurat nå så har de jo stoppet opp alt, så jeg regner med at det ikke er noen på jobb som hører hva jeg sier, smiler han, før han fortsetter:
– Det er et nytt bilprosjekt enkelt og greit. Det er ikke bare noe jeg skal gjøre med en rallybil, men en ny form for bilsport som jeg er med på å utvikle. Den er 100 prosent elektrisk og i veldig korte trekk så er det en form for Mario Kart i virkeligheten. Et sånn «crazy» bilspill for små barn som skal foregå i virkeligheten, som innebærer noen svære hopp og en loop som er sju-åtte etasjer høy og litt sånne ting.
Østberg forteller videre at dette skal være noe folk deltar i, men at kanskje ikke hvem som helst får delta.
– Det vil jo bli kontrollert ganske strengt, men det er noe jeg håper vi får til. Det har jo vært midt i en veldig viktig utviklingsfase det siste året, også har det stoppet opp nå og det blir vel stoppet ut året slik som det ser ut. Det er selvfølgelig negativt, men vi har kommet så langt i prosessen at jeg håper inderlig at dette ikke klarer å ta knekken på prosjektet, for det skulle bli presentert på slutten av året og det blir det jo ikke. Så forhåpentligvis i løpet av neste år kan vi klare å få det på beina igjen og fortsette utviklingen sånn at man kan presentere denne nye formen for «Mario Kart real life» en gang til neste år, sier han.
Se når Mads Østberg snakker om Mario Kart-planene sine her:

Østberg: – Noe jeg håper vi får til

WRC
Avslappet Mikkelsen før VM skal avgjøres: – Nå skal jeg lene meg tilbake
11 TIMER SIDEN
WRC
Avslørte finte – duket for duell om VM-tittelen
17/09/2021 PÅ 15:49