Søndag er Oliver Solberg endelig tilbake bak rattet, når Rally-talentet begir seg ut på Rally Sweden Lockdown.
For første gang har Oliver med seg mamma Pernilla som kartleser, når han står på start like ved Torsby søndag formiddag.
WRC
Går mot historisk dobbel: – Får ikke gjort så mye mer
18/10/2021 PÅ 17:36
– Jeg ser virkelig fram til det. Vi har lagt noen timer med testing bak oss, og gleder oss skikkelig til å sitte i bilen sammen på søndag, sier Pernilla Solberg i en pressemelding.

– Helt fantastisk å være tilbake

Flere av de aller beste sjåførene i WRC-sirkuset er på plass på startstreken søndag, deriblant Pontus Tidenmand og Mattias Ekström.
Monster Energy-sjåfør Oliver Solberg gleder seg enormt til å få fart på maskineriet igjen.
– Det er helt fantastisk å være tilbake. Vi har vært veldig travle med Solberg World Cup, i tillegg til at det har blitt en god del TV-spill og simultankjøring. Nå gleder jeg meg virkelig til å få på meg kjøredressen, hoppe inn i bilen, lukke døra og trykke på startknappen. Det har jeg savnet utrolig mye, sier Oliver Solberg i pressemeldingen.
På grunn av koronarestriksjonene går søndagens konkurranse uten både publikum og presse.
– Jeg må bare si at jeg er dypt imponert over arrangørene. Hva de har ordnet her er helt fantastisk. Selvfølgelig synes vi det er synd å ikke konkurrere foran tilskuere, men det er viktig at vi fortsatt er forsiktige og ikke tar noen unødvendige sjanser, fortsetter Solberg.

Lenge siden sist

Søndagens kartleser Pernilla Solberg har tidligere hatt stor suksess i Rally Sweden med ektemannen Petter. Erfaren eller ikke; hun har aldri vært borti en lenger periode uten konkurranse tidligere.
– Det kommer til å bli veldig fint å høre motorlyd igjen, innleder Pernilla Solberg, før hun fortsetter:
– Å kjøre Rally er en stor del av livene våre, og det har det alltid vært. Jeg kan virkelig ikke huske sist gang det var så lenge mellom konkurranser, og jeg klarer nesten ikke å vente med å sette igang, sier hun.
Sett denne?

Her får Oliver Solberg nok av faren: – Vær så snill 'a

Rally Spain
Skuffet Østberg ser fremover: – Vi gir aldri opp
17/10/2021 PÅ 12:28
WRC
Solberg på 14. fartsprøve
17/10/2021 PÅ 11:33