Vi informerer

Viser livesport for første gang på to måneder

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Rory McIlroy

Foto: Getty Images

AvEurosport
14/05/2020 på 10:12 | Oppdatert 14/05/2020 på 10:22

På selveste 17. mai møtes fire av verdens beste golfere til veldedighetsmatch i Taylormade Driving Relief som vises på Dplay, GOLFTV og Eurosport Norge.

– Jeg kan faktisk ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe 17. mai-kvelden på enn med livesport, og jeg er helt sikker på at mange der hjemme føler akkurat det samme. Vi vil også sende dette både på Dplay, GOLFTV og Eurosport Norge så flest mulig kan få det med seg, sier fungerende sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Taylormade Driving Relief er en veldighetsmatch som spilles i det såkalte «skins»-formatet, hvor hvert hull har en premie. Det spilles totalt 18 hull, og det er over fire millioner dollar i premiepotten som går til veldedighet. Verdensener Rory McIlroy og Dustin Johnson møter Rickie Fowler og Matthew Wolff.

Vi informerer

Viser Casper Ruud i aksjon fra Frognerparken

22/05/2020 PÅ 09:38

– Hvis vi trekker fra e-sport, blir dette den første livesporten vi sender siden søndag 15. mars, så vi er veldig spente på mottakelsen. Det er et stjernespekket felt, og med norske øyne kanskje spesielt interessant med Oklahome State-alumniene Ricky Fowler og Matthew Wolff, som også kjenner Viktor Hovland spesielt godt, sier Morten Johannessen.

Matchen vil foregå med strenge smittevernsregler. Det vil blant annet være tiltak for sosial distansering, og arrangementet er lukket for publikum. Sendingen starter kl. 20.00 norsk tid, og kan ses både på Dplay, gratis mot registrering på GOLFTV og på Eurosport Norge. Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad kommenterer.

  • Les også: Hovland skal i aksjon igjen – kommer med klar beskjed til regjerende mester

Fikk du med deg denne?

Hovland og kompisene gitt unik mulighet: – Ble supergira når jeg hørte det

00:03:07

Vi informerer

TV-kampene: Terminlistetrekning på fotballens festdag

08/05/2020 PÅ 15:32
Vi informerer

Får du ikke nok av sport? Se Eurosports sendeskjema

14/04/2020 PÅ 08:21
Relatert
Vi informerer
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Siste nytt

Vi informerer

Viser Casper Ruud i aksjon fra Frognerparken

22/05/2020 PÅ 09:38

Mest populært

Indre Bane

Disse spillerne har noe å bevise i 2020: – Han hadde noen «trivselskilo» i fjor

FOR 15 TIMAR SIDAN