– Jeg kan faktisk ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe 17. mai-kvelden på enn med livesport, og jeg er helt sikker på at mange der hjemme føler akkurat det samme. Vi vil også sende dette både på Dplay, GOLFTV og Eurosport Norge så flest mulig kan få det med seg, sier fungerende sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

Taylormade Driving Relief er en veldighetsmatch som spilles i det såkalte «skins»-formatet, hvor hvert hull har en premie. Det spilles totalt 18 hull, og det er over fire millioner dollar i premiepotten som går til veldedighet. Verdensener Rory McIlroy og Dustin Johnson møter Rickie Fowler og Matthew Wolff.

Vi informerer
TV-oversikten: Slik ser du kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen
30/08/2020 PÅ 07:53

– Hvis vi trekker fra e-sport, blir dette den første livesporten vi sender siden søndag 15. mars, så vi er veldig spente på mottakelsen. Det er et stjernespekket felt, og med norske øyne kanskje spesielt interessant med Oklahome State-alumniene Ricky Fowler og Matthew Wolff, som også kjenner Viktor Hovland spesielt godt, sier Morten Johannessen.

Matchen vil foregå med strenge smittevernsregler. Det vil blant annet være tiltak for sosial distansering, og arrangementet er lukket for publikum. Sendingen starter kl. 20.00 norsk tid, og kan ses både på Dplay, gratis mot registrering på GOLFTV og på Eurosport Norge. Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad kommenterer.

Fikk du med deg denne?

Hovland og kompisene gitt unik mulighet: – Ble supergira når jeg hørte det

Vi informerer
Seerrekord for Eurosport Norge
29/06/2020 PÅ 15:35
Vi informerer
Få full oversikt: Slik ser du første serierunde i Eliteserien
15/06/2020 PÅ 15:32