– Jeg kan faktisk ikke tenke meg en bedre måte å tilbringe 17. mai-kvelden på enn med livesport, og jeg er helt sikker på at mange der hjemme føler akkurat det samme. Vi vil også sende dette både på Dplay, GOLFTV og Eurosport Norge så flest mulig kan få det med seg, sier fungerende sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.
Taylormade Driving Relief er en veldighetsmatch som spilles i det såkalte «skins»-formatet, hvor hvert hull har en premie. Det spilles totalt 18 hull, og det er over fire millioner dollar i premiepotten som går til veldedighet. Verdensener Rory McIlroy og Dustin Johnson møter Rickie Fowler og Matthew Wolff.
– Hvis vi trekker fra e-sport, blir dette den første livesporten vi sender siden søndag 15. mars, så vi er veldig spente på mottakelsen. Det er et stjernespekket felt, og med norske øyne kanskje spesielt interessant med Oklahome State-alumniene Ricky Fowler og Matthew Wolff, som også kjenner Viktor Hovland spesielt godt, sier Morten Johannessen.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
Matchen vil foregå med strenge smittevernsregler. Det vil blant annet være tiltak for sosial distansering, og arrangementet er lukket for publikum. Sendingen starter kl. 20.00 norsk tid, og kan ses både på Dplay, gratis mot registrering på GOLFTV og på Eurosport Norge. Per Haugsrud og Henrik Bjørnstad kommenterer.
Fikk du med deg denne?

Hovland og kompisene gitt unik mulighet: – Ble supergira når jeg hørte det

Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20