– Vi har en nordmann ranket som nummer 36 i verden, og flere spennende spillere som kommer bak. Dette er kanskje det høyeste nivået vi har sett på en tennisturnering i Norge noensinne, sier fungerende sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.
I turneringen skal 16 av Norges beste mannlige tennisspillere i aksjon med ett felles mål – nemlig å slå Norges suverene ener, Casper Ruud. Der vil han møte Viktor Durasovic, Norges nest beste tennisspiller, sammen med blant annet Herman Hagen Høyerål, Lucas Lillengen og Leyton Rivera fra det norske Davis Cup-laget.
– Det blir spennende å se hvordan spillerne har holdt formen etter en lang periode uten turneringsspill. Dette gleder vi oss til, og vi har store forhåpninger om en skikkelig tennisfest på søndag, sier Morten Johannessen.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
Turneringen vil spilles som best av tre matchtiebreak, bortsett fra finalen som spilles best av fem. «Casper Ruud mot Norge» finner sted i Frognerparken i Oslo, men vil være lukket for publikum.
Sendingen starter kl. 10.00 søndag 24. mai, og vises på Dplay og Eurosport Norge. Programleder Espen Tvedt har med seg Eurosports tennisekspert Ola Bentzen på plass i Frognerparken, mens Christer Francke vil kommenterer kampene.
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20