Vi informerer

Viser Casper Ruud i aksjon fra Frognerparken

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Casper Ruud

Foto: Getty Images

AvEurosport
22/05/2020 på 09:38 | Oppdatert 22/05/2020 på 09:44

Søndag formiddag spilles det endelig tennis på norsk jord igjen, når prestisjeduellen Casper Ruud mot Norge vises på Dplay og Eurosport Norge.

– Vi har en nordmann ranket som nummer 36 i verden, og flere spennende spillere som kommer bak. Dette er kanskje det høyeste nivået vi har sett på en tennisturnering i Norge noensinne, sier fungerende sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

I turneringen skal 16 av Norges beste mannlige tennisspillere i aksjon med ett felles mål – nemlig å slå Norges suverene ener, Casper Ruud. Der vil han møte Viktor Durasovic, Norges nest beste tennisspiller, sammen med blant annet Herman Hagen Høyerål, Lucas Lillengen og Leyton Rivera fra det norske Davis Cup-laget.

Vi informerer

TV-oversikten: Slik ser du kampene i Eliteserien

31/07/2020 PÅ 06:58

– Det blir spennende å se hvordan spillerne har holdt formen etter en lang periode uten turneringsspill. Dette gleder vi oss til, og vi har store forhåpninger om en skikkelig tennisfest på søndag, sier Morten Johannessen.

Turneringen vil spilles som best av tre matchtiebreak, bortsett fra finalen som spilles best av fem. «Casper Ruud mot Norge» finner sted i Frognerparken i Oslo, men vil være lukket for publikum.

Sendingen starter kl. 10.00 søndag 24. mai, og vises på Dplay og Eurosport Norge. Programleder Espen Tvedt har med seg Eurosports tennisekspert Ola Bentzen på plass i Frognerparken, mens Christer Francke vil kommenterer kampene.

Vi informerer

Seerrekord for Eurosport Norge

29/06/2020 PÅ 15:35
Vi informerer

Få full oversikt: Slik ser du første serierunde i Eliteserien

15/06/2020 PÅ 15:32
Relatert
Vi informerer
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen