– Vi har en nordmann ranket som nummer 36 i verden, og flere spennende spillere som kommer bak. Dette er kanskje det høyeste nivået vi har sett på en tennisturnering i Norge noensinne, sier fungerende sportsdirektør i Discovery, Morten Johannessen.

I turneringen skal 16 av Norges beste mannlige tennisspillere i aksjon med ett felles mål – nemlig å slå Norges suverene ener, Casper Ruud. Der vil han møte Viktor Durasovic, Norges nest beste tennisspiller, sammen med blant annet Herman Hagen Høyerål, Lucas Lillengen og Leyton Rivera fra det norske Davis Cup-laget.

Vi informerer
Discovery og Eurosport forlenger rettighetene for Giro d’Italia
24/02/2021 PÅ 11:56

– Det blir spennende å se hvordan spillerne har holdt formen etter en lang periode uten turneringsspill. Dette gleder vi oss til, og vi har store forhåpninger om en skikkelig tennisfest på søndag, sier Morten Johannessen.

Turneringen vil spilles som best av tre matchtiebreak, bortsett fra finalen som spilles best av fem. «Casper Ruud mot Norge» finner sted i Frognerparken i Oslo, men vil være lukket for publikum.

Sendingen starter kl. 10.00 søndag 24. mai, og vises på Dplay og Eurosport Norge. Programleder Espen Tvedt har med seg Eurosports tennisekspert Ola Bentzen på plass i Frognerparken, mens Christer Francke vil kommenterer kampene.

Vi informerer
TV-oversikten: Slik ser du kampene i Eliteserien og OBOS-ligaen
20/10/2019 PÅ 13:12
Vi informerer
Slik ser du Australian Open – Casper Ruud ser du kun på discovery+
05/02/2021 PÅ 22:16