Eurosport

Thomas Myhre blir ekspert i Eurosports fotballsendinger

Thomas Myhre blir ekspert i Eurosports fotballsendinger

17/03/2017 21:46Oppdatert 20/03/2017 09:08

Norges tidligere landslagskeeper Thomas Myhre (43) blir fast ekspert for Eurosport.

Thomas Myhres første oppdrag blir å være ekspertkommentator under Championship-kampen mellom Brighton og Newcastle på Eurosport Norge tirsdag 28. februar, med avspark 20.45. Fra 1. april er Myhre tiltenkt en sentral rolle når Eliteserien og OBOS-ligaen sparkes i gang på sendeflatene til Discovery Networks Norway.

– Dette er et engasjement jeg virkelig ser fram til. Å få være en del av den store satsingen til Eurosport blir utrolig spennende, sier Thomas Myhre.

– Nå er det straks bare én måned til det braker løs. En stor oppgave venter oss, men den er jeg sikker på vi skal løse bra, sier Myhre.

Myhre fikk 56 landskamper for Norge i perioden 1998 - 2006. Han var reservekeeper i VM-troppen i 1998, før han var nummer 1 i Nils Johan Sembs mannskap under EM i 2000. Som klubbmålvakt fikk han prøve seg på toppnivå i både Norge, England, Skottland, Danmark og Tyrkia, før han la hanskene i baggen for seks år siden.

– Vi har brukt mye tid på å kartlegge kandidater til våre ekspertroller, og vi har aldri lagt skjul på at vi ønsker folk med den riktige bakgrunnen og kompetansen. Derfor er jeg veldig fornøyd med avtalen vi har inngått med Thomas, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Jan-Erik Aalbu.

– Han har høy integritet, og besitter en massiv erfaring fra en rekke ligaer. Hans formidlingsevne gjør at vi ser for oss å gi ham en sentral plass i vårt studio i forbindelse med fotballsendinger, pluss at vi også vil benytte ham som ekspertkommentator under kamper, sier Aalbu.

Eurosport, som har sikret seg rettighetene til norsk fotballs to øverste divisjoner de seks neste sesongene, skal vise alle 480 kamper fra Eliteserien og OBOS-ligaen i 2017. Det hele braker løs med det nye konseptet Derbylørdag 1. april:

Da møtes Kristiansund og Molde til seriepremiere på Eurosport Norge. Avspark er 18.00.

0
0