Tennissesongen er i full gang og Casper Ruud er klar til dyst på hardcourten under Australian Open.
Mandag 8. februar starter Australian Open og Casper Ruud skal i første runde måle krefter med Jordan Thompsen.
Vi informerer
Warner Bros. Discovery Sport inngår samarbeid med metaversselskapet
26/10/2022 KLOKKEN 14:26
Under Australian Open vil du derfor kun se Casper Ruuds kamper med norske kommentatorer på discovery+. I tillegg vil du få det beste tilbudet med daglige studiosendinger ledet av programleder Espen Tvedt og med ekspertstemmene til Melanie Stokke og Øivind Sørvald – som gir deg siste nytt på Casper Ruud, analyser og høydepunkter. På discovery+ vil du også få det daglige programmet med Mads Wilander og Barbara Schett, som tar temperaturen på Australian Open.
Akkurat nå kan du får discovery+ Sport for 89 kr per mnd, i 3 mnd. Ønsker du å følge Casper Ruud i Australian Open anbefaler vi å gå inn her for å sikre deg tilgang!
På discovery+ vil du også kunne se alt fra Rod Laver Arena, Margaret Court Arena, John Cain Court og 1573 Arena uavbrutt hvis du ønsker det – samt to ekstra feeder med alt av høydepunkter. Alle godbitene og høydepunktene fra Australian Open vil du få på discovery+. Når vi kommer til finalespillet vil disse kampene også sendes på Eurosport-kanalene.
Discovery+ er vår nye strømmetjeneste, og en prioritet for oss. Alle våre premium sportsrettigheter sendes her. I tillegg til sportsrettigheter gir Discovery+ publikum tilgang til alt av vårt underholdningstilbud, på en og samme plattform. Vi gjør alltid nøye vurderinger på hva som skal sendes på våre ulike plattformer og kanaler, og noen ganger vil våre lineære kanaler bli brukt for å promotere discovery+. Men skal man følge med på alt fra Eliteserien, tennis, sykkel, rally, og alle våre andre sportsrettigheter, så er det discovery+ som gjelder. Når det kommer til Australian Open, så vil finalespillet (fra kvartfinale og ut) også sendes på Eurosport-kanalene.
Abonnerer du på discovery+ Sport vil du samtidig få tilgang til alle Grand Slams, ATP 1000- og 500-turneringene samt noen 250-turneringer. Du vil også kunne se alle kamper i Eliteserien, et rikt utvalg av sykkelritt, som Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta a Espana. Samtidig vil du få sett WRC-sesongen og du vil heller ikke gå glipp av et eneste høydepunkt under OL i Tokyo til sommeren.
Akkurat nå kan du får discovery+ Sport for 89 kr per mnd, i 3 mnd. Ønsker du å følge Casper Ruud i Australian Open anbefaler vi å gå inn her for å sikre deg tilgang!
Se intervjuet med Casper Ruud før Australian Open:

Dette sier Ruud om å møte hjemmehåpet

Vi informerer
Gladnyhet til norske triathlonfans: Warner Bros Discovery med eksklusivt samarbeid
15/07/2022 KLOKKEN 17:17
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 KLOKKEN 08:57