Se begge Rosenborgs oppgjør mot Celtic: Abonner her!
Det første møtet mellom det skotske storlaget og Norges regjerende seriemestere spilles onsdag 25. juli på Celtic Park i Glasgow, med avspark klokka 20.45 norsk tid. Returoppgjøret på Lerkendal avvikles den påfølgende onsdagen, altså 1. august. Også dette har avspark 20.45.
Begge kampene blir vist eksklusivt på Eurosport Player.
Vi informerer
Slik blir OL i Beijing 2022 på Discovery
02/12/2021 PÅ 09:57
– På Eurosport Player fikk vi gleden av å formidle et herlig drama da Rosenborg slo Valur sist uke, og det blir neppe mindre trøkk når Celtic og Kristoffer Ajer står på motsatt halvdel. Ekstra spesielt er det at dette blir ilddåpen for Rosenborgs midlertidige hovedtrener Rini Coolen, sier sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Eirik Koren.
Eurosport Player er Discoverys strømmetjeneste for sport. Alle kunder får tilgang til samtlige 480 oppgjør fra Eliteserien og OBOS-ligaen, i tillegg tilen rekke andre rettigheter, som Grand Slam-turneringene i tennis, PGA-touren i golf, verdenscupen fra alle vinteridretter og de største sykkelrittene – blant annet det pågående Tour de France.
– Dette har vært en svært spennende og innholdsrik sommer for oss og våre kunder. Nå gleder vi oss til å toppe det hele med to intense europacupkamper, forteller digitaldirektør for Eurosport i det nordiske markedet, Trine Fjellberg Falnes.
Rosenborg og Celtic møttes til Champions League-kvalifisering også i 2017, den gang i tredje runde. Det skotske laget vant 1-0 sammenlagt. I år må altså vinnerne av duellen gjennom både 3. kvalifiseringsrunde og playoff før det eventuelt blir innpass i det gjeve Champions League-selskapet.
Her kan du abonnere på Eurosport Player.
Vi informerer
Slik blir Fotballfesten 2021
26/11/2021 PÅ 12:28
Vi informerer
Eurosport.no søker medarbeidere til OL
09/11/2021 PÅ 15:14