– Vi samler det beste vi har av norsk innhold på ett sted, både norsk fotball, humor og resten av underholdningsporteføljen. Samtidig fortsetter vi å dyrke Eurosport Player som en ren sportsmerkevare der man finner all sport fra Discovery, sier Discovery-sjef Tine Austvoll Jensen.
Målet er å gjøre den norske toppfotballen enda mer tilgjengelig for norske TV-seere.
– Siden vi tok over rettighetene, har vi hatt som mål å øke interessen rundt norsk fotball. Vi skal gi fotball til folket, og har gjort norsk toppfotball billigere og mer tilgjengelig for norske TV-seere. Det har gitt resultater. I de to sesongene vi har hatt rettigheten har vi klart å doble seertallene for Eliteserien, sier Tine Austvoll Jensen.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04
– I år håper vi på et ytterligere løft, og vi skal fortsette å jobbe tett med VG, de norske TV-distributørene og fotballen for å få til nettopp dette. Nå vil Eliteserien være tilgjengelig hos alle de store norske TV-distributørene på TVNorge, MAX og Eurosport Norge, samt hos de fleste gjennom Eurosport Pluss-kanalene. I tillegg til begge våre strømmetjenester, sier Tine Austvoll Jensen.
Discovery-sjefen håper også at Eliteserien vil føre til større trafikk på Dplay.
– Vi håper naturligvis også at Eliteserien vil gi Dplay en ekstra boost. Vi har brukt mye tid og ressurser på å forbedre og utvikle tjenesten, både det tekniske og brukeropplevelsen, og vi har nå en spiller vi både er stolte av og trygge på, sier Tine Austvoll Jensen.
Eliteserien vil være tilgjengelig på Dplay ved seriestart 30. mars.
For mer informasjon, kontakt:
Martin Hinsch: martin_hinsch@discovery.com
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20