– Vi er veldig glade for at vi har sikret oss rettighetene til WRC. Rally-sporten har lang tradisjon i Norge, og WRC er et actionfylt produkt – med nordmenn som kjemper i den ypperste verdenseliten. Med WRC på laget, er Eurosport virkelig kanalen for de med interesse for motorsport, sier sportsdirektør i Discovery, Eirik Koren.
VM-runden i rally er noe av det ypperste innen motorsport – med verdens beste førere i spektakulære omgivelser. Eurosport har sikret seg rettighetene til alle 14 VM-rundene, og sendingene starter allerede i dag med første magasinsending før det tradisjonsrike Rally Monte Carlo starter torsdag.
Vi informerer
Discovery med nye tennisrettigheter - forlenger med Australian Open og sikrer seg Laver Cup
07/09/2021 PÅ 12:04

Mikkelsen på plass i Monte Carlo

I morgen kan altså norske seere følge Andreas Mikkelsen i Rally Monte Carlo på Eurosport. Etter en 6. plass i sammendraget i fjor, er det nok en revansjelysten Mikkelsen som står på startstreken i fyrstedømmet på den franske rivieraen.
– Rally Monte Carlo er et av de mest ærverdige idrettsbegivenhetene som finnes, med en 108- årig historie. Jeg er stolt over at vi har sikret oss rettighetene til et slikt arrangement, noe som styrker porteføljen av rettigheter for Eurosport. I tillegg har vi sterke norske navn som Andreas Mikkelsen, noe som kan være med på å utløse det seerpotensialet det utvilsomt er rundt rally i Norge, fortsetter Koren.
I desember ble det klart at Andreas Mikkelsen fikk rally-legenden Sébastien Loeb, tidenes beste rally-fører, som teamkamerat i Hyundai.
VM-rundene vil bli sendt på Eurosport Norge og Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang til Eurosport Player!

Eurosport = motorsport

Eurosport vil sende live fra alle VM-rundene, i tillegg vil det vises eksklusivt WRC- materiale på alle plattformer. I tillegg til WRC, viser Eurosport også annen motorsport som blant annet Formula E, World Endurance Championship (inkludert 24-timersløpet Le Mans), WTCR, Superbike og Speedway.
– Vi kommer til å ha skikkelig trykk på motorsport fremover. I tillegg til live-sendinger, skal vi ha fokus på redaksjonelt innhold på både Eurosport.no og Eurosport Player. WRC blir en viktig del av vår satsing, og Eurosport er definitivt plattformen for deg som liker motorsport, avslutter sportsdirektør i Discovery, Eirik Koren.
Dette er Eurosports sendeskjema for Rally Monte Carlo:Onsdag 23.01 – 21.00 til 21.30 – Rally Magasin
Torsdag 24.01 – 19.30 til 20.30 – Rally Monte Carlo, dag 1
Lørdag 26.01 – 14.00 til 15.00 – Rally Monte Carlo, dag 2
Søndag 27.01 – 12.00 til 13.30 – Rally Monte Carlo, dag 3
Vi informerer
12 år og klar for OL – nå kan du følge reisen hennes til Tokyo
06/07/2021 PÅ 11:42
Vi informerer
Discovery forlenger Roland-Garros-rettighetene med fem nye år
11/06/2021 PÅ 11:20