– Selve kampen ble dessverre ikke den starten vi hadde håpet på for Lagerbäck. Seertallene er derimot en gedigen opptur. Dette var en kamp der ikke alt for mye stod på spill, og det er godt å se at fotballinteresserte nordmenn finner fram til det som om én uke bli Norges nye Eliteserien-kanal, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.

Forrige rekord (149 000) ble satt under ligacupkampen mellom Manchester United og Manchester City.Beklager digital-problemer – ny strømmetjeneste klar til Eliteserien


Discovery opplevde at mange TV-seere ikke fikk sett kampen på Dplay i går. Det beklager Aalbu.

Han oppfordrer samtidig fotballfans som ønsker å følge Eliteserien digitalt til å skifte over til Eurosport Player, som nå er TV-gruppens nye digitale sportstjeneste.

– Mange seere opplevde i går at Dplay var nede. Det beklager vi. Det er fryktelig flaut. Heldigvis har vi en helt ny digital spiller klar til Eliteserien.

– På fredag gjorde vi en stor omlegging for å flytte all sport over på Eurosport Player, som nå er vår nye digitale strømmetjeneste for sport. Dette er en spiller som er langt bedre rigget for å takle store live-begivenheter, og vi kommer til å sende alt av Eliteserien og Obos-ligaen her fra 1. april, sier Aalbu.
Vi informerer
Slik blir OL i Beijing 2022 på Discovery
02/12/2021 PÅ 09:57
Vi informerer
Slik blir Fotballfesten 2021
26/11/2021 PÅ 12:28
Vi informerer
Eurosport.no søker medarbeidere til OL
09/11/2021 PÅ 15:14