Ingebrigtsen ledet Rosenborg til tre strake seriegull, samt to cupmesterskap og to Europa League-deltakelser, i sesongene 2015-2017. I sommer ble han erstattet av Rini Coolen som klubbens hovedtrener.
Nå er Ingebrigtsen klar for en ny rolle tilknyttet Eliteserien, denne gang som fotballekspert hos rettighetshaver Eurosport.
– Dette blir en ny og spennende måte å jobbe på for min del. Eliteserien er utvilsomt den ligaen som ligger mitt hjerte nærmest, og jeg ser frem til å følge høstspurten i en annen rolle enn jeg har gjort de siste årene, sier Ingebrigtsen.
Vi informerer
Warner Bros. Discovery Sport inngår samarbeid med metaversselskapet
26/10/2022 KLOKKEN 14:26
Ingebrigtsen er engasjert av Eurosport ut sesongen 2018, og vil være på skjermen for å dele sine betraktninger i alle de gjenstående rundene. De fleste av disse oppdragene handler om å være fast ekspert i studio i forbindelse med sendingene under og etter søndagskampene i Eliteserien og OBOS-ligaen.
Ingebrigtsen vil imidlertid også være ekspertkommentator ute på arena under utvalgte kamper i Eliteserien i høst.
– Kåre Ingebrigtsen har vanvittige meritter fra sine år i Rosenborg. Han er faglig sterk, god til å uttrykke seg, han kan være tydelig og kritisk når det trengs – og han er kjent for å ha glimt i øyet. Vi har stor tro på at Kåre blir en strålende fotballekspert for oss, og er storfornøyde med å kunne forsterke med en sånn kapasitet, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Eirik Koren.
**Førstkommende helg er det Derbylørdag og Supersøndag på Discoverys kanaler. Lørdag vises Haugesund – Brann på Eurosport Norge, med sendestart 17.30 og avspark kl. 18.00.
Søndag er Vålerenga – Rosenborg rundens hovedkamp. Supersøndagens høydepunkt blir sendt på TVNorge, med avspark kl. 20.00.
Vi informerer
Gladnyhet til norske triathlonfans: Warner Bros Discovery med eksklusivt samarbeid
15/07/2022 KLOKKEN 17:17
Vi informerer
Discovery+ viser golfturnering med Tom Brady
19/05/2022 KLOKKEN 08:57