Eurosport kommer til å vise alle hjemmekampene i U21-landslagets ferd mot EM i Slovenia og Ungarn i 2021. EM-kvalifiseringen starter med hjemmekamp mot Kypros i Drammen 6. september.
– VI er svært glade for å ha sikret oss rettighetene til U21-landslagets hjemmekamper i EM- kvalifiseringen. Alle hjemmekampene i kvalifiseringen, som starter med Kypros allerede 6. september, vil bli sendt på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay, sier fungerende sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Morten Johannessen.

Tøff gruppe

Vi informerer
Slik blir OL i Beijing 2022 på Discovery
02/12/2021 PÅ 09:57

Norge kjemper om en plass i kvalifiseringsgruppe 7, sammen med lag som Portugal, Nederland, Kypros, Hviterussland og Gibraltar. Norge var seedet på nivå tre før trekningen.
– De har blitt trukket i en tøff gruppe, men U21-laget består av flere spennende unge norske spillere. I tillegg er det en rekke profilerte spillere fra Eliteserien og OBOS-ligaen, noe som passer oss i Eurosport veldig godt, sier fungerende sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Morten Johannessen.
Saken fortsetter under:
Eurosportkommentator Asbjørn Myhre tror det norske laget har en sjanse, men at det kommer til å bli tøft for Norge å kvalifisere seg til mesterskapet i 2021.
– Dette blir veldig tøft. De ni gruppevinnerne blir automatisk kvalifisert for EM-sluttspillet, så nøkkelen for Norge blir kampene mot Portugal og Nederland, i tillegg til at vi ikke kan gjøre noe feil mot de andre lagene i gruppen. Vi har også en sjanse til å kvalifisere oss hvis vi ender som nummer to i gruppen, gjennom et omspill om de den siste plassen i mesterskapet, sier fotballkommentator i Eurosport, Asbjørn Myhre.
Til tross for en tøff gruppetrekning har Myhre tro på det norske laget.
– Mange av de aktuelle spillerne har deltatt i mesterskap med aldersbestemte landslag de siste årene. Jeg håper at den erfaringen bidrar til at Norge kvalifiserer seg til nok et mesterskap, sier fotballkommentator i Eurosport, Asbjørn Myhre.
Første kamp i kvalifiseringen spilles 6. september mot Kypros, og Norges kamper vil bli vist på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Vertsnasjonene Ungarn og Slovenia er automatisk kvalifisert for sluttspillet som spilles i juni 2021.
Mediekontakt: Martin Hinsch martin_hinsch@discovery.com, mobiltelefon: 92297749
Sett denne?
Vi informerer
Slik blir Fotballfesten 2021
26/11/2021 PÅ 12:28
Vi informerer
Eurosport.no søker medarbeidere til OL
09/11/2021 PÅ 15:14