– Vi er svært fornøyd med å ha sikret oss rettighetene til Moldes avgjørende playoff-kamper i Europa League. Vi har fulgt dem hittil, og etter at de gikk videre til playoff etter det dramatiske returoppgjøret mot Aris i forrige runde, tror vi kampene mot Partizan vil gi våre seere vel så mye underholdning, sier fungerende sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Morten Johannessen.
Allerede førstkommende torsdag, 22. august, reiser Molde til Beograd for første kamp mot Partizan. Sendestart vil være 20.30, og kampen kan sees på MAX, Dplay og Eurosport Player.
Vi informerer
Slik blir OL i Beijing 2022 på Discovery
02/12/2021 PÅ 09:57

Gode sjanser

Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim har fulgt Moldes vei i Europa denne sommeren. Han tror den norske serielederen har en god sjanse til å nå gruppespillet.
– Jeg tror Molde har gode sjanser for å gå videre til gruppespillet. De har vært stabilt gode over tid, og skal ha gode sjanser over to kamper mot Partizan som endte på tredjeplass i den serbiske Superligaen forrige sesong, sier kommentator for Eurosport, Kenneth Fredheim.
Torsdagens kamp har avspark 21.00 i Beograd, og den første kampen kan være nøkkelen til et avansement til gruppespillet, skal vi tro den erfarne fotballkommentatoren.
– Etter min mening så ligger nøkkelen til avansement i et godt borteresultat i den første kampen. En god prestasjon i Beograd vil gjøre mulighetene for et gruppespill langt større. Jeg tror Moldes sjanser er gode, sier fotballkommentator for Eurosport, Kenneth Fredheim.
Første kamp 22. august:
FK Partizan Beograd mot Molde FK
Sendestart: 20:30
Kanal: MAX, Dplay og Eurosport Player
Andre kamp, 29 august:
Molde FK mot FK Partizan Beograd
Sendestart: 18:30
Kanal: MAX, Dplay og Eurosport Player
Vi informerer
Slik blir Fotballfesten 2021
26/11/2021 PÅ 12:28
Vi informerer
Eurosport.no søker medarbeidere til OL
09/11/2021 PÅ 15:14