– Fra neste sesong vil så å si alt av internasjonal topp-tennis sendes på Eurosport. Tennis er virkelig et satsingsområde for oss i Discovery, og det er gøy at vi også får Davis Cup-finalene på sendeskjemaet, sier fungerende sportsjef i Eurosport og Discovery Norge, Morten Johannessen.
Årets finalespill av Davis Cup blir noe helt nytt. Selve turneringen spilles i «La Caja Magica» i den spanske hovedstaden, hvor finalearenaen har plass til 12.500 tilskuere.
– Finalen i Davis Cup 2019 kommer til å bli spektakulær. Verdens beste tennisspillere er samlet i Madrid i en uke for å kåre en vinner, og det vil bli gjort flere grep for at seeren skal få enda bedre TV-bilder og mer show under årets finale. Det er bare å glede seg, sier fungerende sportsjef i Eurosport og Discovery Norge, Morten Johannessen.
Vi informerer
Slik blir OL i Beijing 2022 på Discovery
02/12/2021 PÅ 09:57

Årets mål for Casper Ruud

November kommer til å bli en meget spennende tennis-måned på Eurosport. Allerede 5. november kjemper Casper Ruud mot det som regnes som verdens største tennistalenter i turneringen Next Gen ATP Finals i Milano. Casper Ruud er garantert minimum tre kamper siden turneringen starter som et gruppespill.
– Casper Ruud har selv sagt at Next Gen-turneringen i Milano er årets viktigste mål. Han har kvalifisert seg som en av de åtte beste spillerne i verden under 21 år, og det blir svært spennende å se Ruud opp mot det som regnes som verdens aller største tennistalenter i Milano, sier fungerende sportsjef i Eurosport og Discovery Norge, Morten Johannessen.
Next Generation ATP Finals sendes på Eurosport Norge og Eurosport Player fra 5. - 9. november, mens finalen av Davis Cup by Rakuten sendes 18. - 24. november på både Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player.
Vi informerer
Slik blir Fotballfesten 2021
26/11/2021 PÅ 12:28
Vi informerer
Eurosport.no søker medarbeidere til OL
09/11/2021 PÅ 15:14